Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DWIRE @ Antwerpen

8 oktober @ 16:00 - 10 oktober @ 11:00

Gratis

DWIRE @ Antwerpen

Haven-Antwerpen

De haven van Antwerpen ondergaat een enorme ontwikkeling. Het MAS Museum aan de Stroom heeft gezorgd voor een enorme boost aan het gebied. De Oude Haven transformeert naar een hippe woonwijk. De meest recente ontwikkeling is het Havenhuis (zie afbeelding hierboven) van niemand minder dan Zaha Hadid Architects. Reden genoeg voor een vastgoed trip naar Antwerpen!

Programma
Naast lekkere diners en gezellige borrels organiseren we o.a. een rondleiding in het gebouw het Havenhuis, ontworpen door Zaha Hadid architects. Ook gaan we fietsend met 2 gidsen langs de highlights van het Havengebied.

Donderdag 8 oktober
16.00 Aankomst en check-in hotel
17.00 Elevator pitch en borrel
19.30 Diner

Vrijdag 9 oktober
09.00 Ontbijt
10.00 Verzamelen voor vertrek en fietsen ophalen bij het station
10.30 Rondleiding gebouw ‘Port of Antwerp’ by Zaha Hadid
12.30 Lunch
14.00 Fietstour langs de highlights van de Haven van Antwerpen met gidsen
17.00 Borrel
19.30 Diner

Zaterdag 10 oktober
09.00 Ontbijt
10.00 Uitchecken hotel en afscheid

Hotel in het centrum
Voor deze reis hebben we een fijn 4-sterren hotel geboekt vlak naast het Centraal Station, oftewel, midden in het centrum. Naar Antwerpen met de trein komen is dus goed te doen. Er is ook een parkeergarage onder het hotel beschikbaar. Let op: Vervoer naar Antwerpen en parkeren is op eigen gelegenheid.

Laat uiterlijk 10 september weten of je mee gaat!
In verband met de hotelreservering kan je tot uiterlijk 10 september bevestigen of je mee gaat. Kosteloos cancelen van je deelname kan ook tot uiterlijk 10 september. Cancel je na deze datum dan moeten we de kosten in rekening brengen die non-refundable zijn.

Voor deelname geldt een eigen bijdrage
Deze bedraagt maximaal € 350. Daarvoor krijg je een geheel verzorgde reis met een inspirerend programma, 2 hotelovernachtingen, 2 diners, 2 borrels en lunch! We gaan ervan uit dat we de hotelkamers met 2 personen delen. Zo leer je elkaar nog beter kennen! Mocht je toch heel erg op je privacy gesteld zijn dan kan je natuurlijk ook een eigen hotelkamer krijgen tegen een extra toeslag. NB. De vermelding op deze webpagina dat deelname aan het event 'gratis' is, klopt dus niet!

Vragen?
Mail Marleen@dwire.nl!

Gegevens

Begin:
8 oktober @ 16:00
Einde:
10 oktober @ 11:00
Kosten:
Gratis

RSVP

18 beschikbaar Ik meld me aan voor dit event.
Verzend bevestiging aanmelding naar: