Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EXCURSIE: op stap met Duitse vastgoedvrouwen in Amsterdam

12 april 2018 @ 15:00 - 13 april 2018 @ 00:30

Rondleidingen, presentaties, netwerken en meer!

Tijdens de nieuwjaarborrel is het al aangekondigd: we gaan op stap met onze Duitse collega’s! Een aantal jaren geleden waren wij te gast in Duitsland, op 12 april 2018 komt een delegatie van ca. 30 vastgoedvrouwen van de vereniging Frauen in der Immobilienwirtschaft voor drie dagen naar Nederland, beginnend in Amsterdam. Een uitgelezen kans om de banden tussen de Nederlandse en Duitse vastgoedvrouwen aan te halen.

In samenspraak met de “Immofrauen” hebben wij een uniek, ééndaags programma samengesteld voor donderdag 12 april 2018. Daarin staat centraal de vastgoedontwikkelingen op de Zuidas.

De aftrap vindt plaats bij DLA Piper waar we nader kennis zullen maken met de Immofrauen en vice versa. Aansluitend worden we in het Atrium ontvangen door Martine Gründemann van G&S Vastgoed (DWIRE Vastgoedvrouw 2015), die ons inzichten geeft in de laatste vastgoedtrends en samenwerking met Duitse partijen. De kers op de taart is dat we in het WTC door de gemeente Amsterdam worden geïnformeerd over de vastgoedontwikkelingen op de Zuidas aan de hand van een maquette tour en rondleiding over de Zuidas. We zijn ontzettend blij met deze sponsoren! We sluiten de middag af met een borrel en diner. Voldoende gelegenheid om echt te netwerken dus!

Het voorlopige programma is als volgt:

13.00 Ontvangst met lunch & presentaties @ DLA Piper
15.00 Presentatie Martine Gründemann G&S Vastgoed @ Atrium
16.30 Maquette tour & rondleiding Zuidas gemeente Amsterdam @ WTC e.o.
18.30 Borrel en aansluitend diner (locatie n.n.b.)

Naar verwachting zullen wij ca. 30 Duitse vastgoedvrouwen verwelkomen. Het aantal plaatsen voor onze DWIRE leden is daarom gelimiteerd tot 25 aanmeldingen. Wees er dus snel bij! We streven ernaar om de excursie kostenneutraal te houden (dus zonder eigen bijdrage). Helaas is het niet mogelijk om je uitsluitend voor een onderdeel van het programma aan te melden. Wees ervan bewust dat de presentaties in het Engels worden gegeven. Interesse? Meld je snel aan via deze link. Meer informatie? Neem contact op met Marieloe van der Stoep via marieloe@dwire.nl. Let op! In beginsel is deelname aan deze excursie uitsluitend bedoeld voor leden. Wil je een introducé meenemen, dan zijn daar mogelijk kosten aan verboden.

Wil je meer specifiek op het vizier van de Duitse vastgoedvrouwen komen? We hebben nog ruimte voor sponsoren! Neem contact op met Marieloe van der Stoep via marieloe@dwire.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken enorm uit naar deze excursie met veel vastgoed en een internationaal karakter!

Hartelijke groet,

Bestuur DWIRE

Gegevens

Begin:
12 april 2018 @ 15:00
Einde:
13 april 2018 @ 00:30

Locatie

Amsterdam, Nederland + Google Maps