Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geheel verzorgde vastgoedreis naar Eindhoven!

8 oktober @ 15:00 - 9 oktober @ 17:00

Gratis
eindhoven-netherlands_1

Vastgoedtrip Eindhoven

Helaas hebben we onze voornemens voor de vastgoedreis naar Antwerpen moeten bijstellen vanwege de COVID19 perikelen. Maar daar hebben we een heel goed en veilig alternatief voor gevonden: we gaan naar Eindhoven!

Eindhoven, ook wel de lichtstad genoemd, staat ook bekend als de bakermat van het concern Philips. De productie van Philips was booming in de vorige eeuw, maar inmiddels is het bedrijf naar Amsterdam verhuisd en is de productie grotendeels elders gehuisvest. De leegstaande fabrieksgebouwen zijn de afgelopen jaren getransformeerd naar nieuwe functies en dat heeft de stad een nieuw aanzien gegeven. Strijp S is een goed voorbeeld van deze succesvolle transformatie. Daarnaast zijn er ook interessante nieuwbouw projecten te bezichtigen.

Reden genoeg om Eindhoven eens nader te onderzoeken en een bezoek te brengen!

In plaats van een heel weekend hebben we de trip verkort. We starten donderdag 8 oktober rond borreltijd en eindigen eind van de middag de volgende dag.

Let op: voor dit event zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar en je kan je tot uiterlijk 17 september opgeven.

Programma
Donderdag 8 oktober 15:00 -16:00: Inchecken in hotel

De rest van het programma wordt nu samengesteld. We gaan in ieder geval bij een spectaculair restaurant eten, borrelen en zullen op vrijdag een rondgang met een gids door Eindhoven maken om de meest interessante vastgoedprojecten te bezoeken.

Zoals je van ons mag verwachten zorgen we dat veiligheid voorop staat bij dit event en houden we ons aan de voorschriften van het RIVM.

Hotel in het Centrum 
Voor deze reis hebben we een fijn 4-sterren hotel geboekt vlak naast het Centraal Station, oftewel, midden in het centrum. Naar Eindhoven met de trein komen is dus goed te doen. Er is ook een parkeergarage onder het hotel beschikbaar. Let op: Vervoer naar Eindhoven en parkeren is op eigen gelegenheid. Vanwege de COVID19 restricties zal je een eigen kamer krijgen.

Laat uiterlijk 17 september weten of je meegaat
In verband met de hotelreservering kan je tot uiterlijk 17 september a.s. bevestigen of je mee gaat. Kosteloos cancelen van je deelname kan ook tot uiterlijk 17 september. Cancel je na deze datum dan moeten we de kosten in rekening brengen die non-refundable zijn. Meld je aan via de website.

Voor deelname geldt een eigen bijdrage
Deze bedraagt maximaal € 300. Daarvoor krijg je een geheel verzorgde reis met een inspirerend programma, een uitgebreide borrel, diner, hotelovernachting inclusief ontbijt en lunch! Na 17 september a.s. sturen we je een factuur voor deze bijdrage. Let op: de vermelding op de websitepagina dat het event 'gratis' is, klopt dus niet!

Strijps-web-wide-1

Gegevens

Begin:
8 oktober @ 15:00
Einde:
9 oktober @ 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

DWIRE

Locatie

Eindhoven

RSVP

15 beschikbaar Ik ga graag mee op reis naar Eindhoven! Je gaat hiermee akkoord met de eigen bijdrage van € 300,-.
Verzend bevestiging aanmelding naar: