Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DWIRE meets EVA @ Provada

26 oktober 2021 @ 11:00 - 12:30

Gratis

Masterclass & Netwerklunch

Op dinsdagochtend 26 oktober trappen we af op de stand van Dura Vermeer met een masterclass over het project Legends. Het nieuwste project van Dura Vermeer in Utrecht met een uniek woonconcept speciaal ontwikkelt voor vitale ouderen.

Nederland vergrijst. De vraag hoe men zo lang, gezond en actief mogelijk zelfstandig kan blijven wonen krijgt daarom steeds meer urgentie, zo staat ook deze week weer te lezen in de Vastgoedmarkt. Hoe speel je als architect, ontwikkelaar, consultant of bouwer in op deze grote vraag en hoe geef je actief en betekenisvol invulling aan deze opgave?

Voor de masterclass geeft Dura Vermeer samen met de architect een presentatie over het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van het woonconcept Legends waarmee zij samen met ANA Architecten, Architecten Cie en Karres en Brands invulling geven aan deze woonbehoefte en tegelijkertijd een oplossing bieden voor de doorstroming op de woningmarkt. Tijdens de netwerklunch is er volop gelegenheid om na te praten en kennis te maken. 

Ook de dames van Dura Vermeer, aangesloten bij EVA, zijn aanwezig. EVA heeft als doel om het aantal vrouwelijke professionals te vergroten. Een mooie kans dus om kennis te maken met de dames van dit interesseante netwerk en om meer te weten te komen over dit unieke woonconcept. 

Legends 04_CIE_Kavel_E5_Stairs_Copyright_AbsentMatter

Programma

  • Datum: dinsdag 26 oktober 2021
  • Tijd: 11.00 - 12.30 uur
  • Locatie: Dura Vermeer stand: Hal 12 stand 43

Dura Vermeer heeft aangegeven dat de dames van DWIRE de gehele dag welkom zijn op hun stand voor het bijwonen van een van de andere activiteiten, dan wel gewoon voor een drankje!

Let op! Ondanks dat het bijwonen van het event gratis is, dien je natuurlijk wel zelf voor een toegangsbewijs voor de Provada zorg te dragen. 

DV-merk-3kl-CMYK[1]

Gegevens

Datum:
26 oktober 2021
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
Gratis
Site:
www.provada.nl

Organisator

Dura Vermeer
Bekijk de site van Organisator

Locatie

RAI, Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.