Laden Evenementen
Rotterdam 1 Floating Office

Het is de beurt aan de haven- en architectuurstad van ons land, Rotterdam, om door ons ontdekt te worden! We kennen allemaal de iconen zoals de Erasmusbrug, de Markthal en de kubus woningen van Piet Blom. Inmiddels is het glimmende Depot van het Boijmans Van Beuningen uit de stijgers. En de torens reizen op uit de grond.

We starten onze ontdekkingstocht bij Powerhouse Company. Wij zijn op hun indrukwekkende kantoor Floating Office uitgenodigd. Zij nemen ons mee in de wereld van duurzaam en drijvend bouwen.

Vervolgens vervolgen wij onze weg de stad in. Weet jij alle ins en outs van Rotterdam? Kan jij het antwoord op de vragen achterhalen? Laat je verrassen door de moderne schoonheid en historie van Rotterdam. Kom erachter waarom een Rotterdammer zo trots is op zijn stad.

We sluiten de middag af bij Powerhouse Company. Ontdek van elkaar wie tot nu toe zijn steentje heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de stad en kom erachter hoe jij dit ook kan doen. Kortom trek de stoute, maar vooral ook platte schoenen aan!

 

Programma

15:00 Start

15:15 Presentatie Powerhouse Company

15:45 De Rally

17:30 Borrel bij Powerhouse Company

 

Adres

Powerhouse Company – Floating Office Rotterdam

Antoine Platekade 1000 in Rotterdam

Dit is aan de Wilhelminapier bij de Rijnhaven. Let op, je kan er makkelijk parkeren, maar het is wel betaald.

 

Let op!

Het programma bevindt zich voornamelijk buiten. We gaan wandelen, dus doe comfortabele schoenen aan!

 

Gegevens

Datum:
17 mei 2022
Tijd:
15:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant