Logo Mentor Programma COMBI

Sinds 2012 is op initiatief van DWIRE-lid Marie-Anne Dekkers van den Dool en in samenwerking met het bestuur het DWIRE-Mentorprogramma ontwikkeld met als doel de meer ervaren vrouwelijke vastgoed professionals onder ons te koppelen aan vastgoedvrouwen die zich op een bepaalt punt (verder) willen ontwikkelen.

Het delen van kennis, kunde en ervaring is absoluut iets wat in onze genen zit. Door te faciliteren dat de juiste mensen met elkaar in contact komen, groeien de betrokkenen en groeit ons netwerk. Het Mentorprogramma heeft een waardevolle betekenis voor onze vereniging.

De deelnemers zijn vrouwelijke professionals in het vastgoed, die ervaringen willen delen en van elkaar willen leren. Dit om meerwaarde te bieden bij hun individuele carrièreontwikkeling. Zowel voor de mentor als de mentee is dit de afgelopen jaren een waardevolle uitwisseling gebleken. Tijdens het programma worden bijeenkomsten georganiseerd op veelal inspirerende (vastgoed)locaties en komen veelal thema’s als netwerken, leiderschap en coaching aan bod.

Inmiddels hebben ruim 80 DWIRE-leden deelgenomen aan het mentorprogramma als mentee of als mentor. Het enthousiasme is tijdens en na afloop van het programma zo groot dat mentoren soms meerdere jaren mentor zijn en mentees in een volgend jaar soms zelf als mentor mentees begeleiden.

Aan het laatste programma namen ruim twintig enthousiaste dames deel. Uit de eindevaluatie bleek dat ook deze groep heeft ervaren dat het programma een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Als je interesse hebt in het DWIRE mentorprogramma of lijkt het je leuk om een actieve bijdrage te leveren door zitting te hebben in de mentorcommissie of weet je nog een inspirerende spreker of locatie, dan horen we dat graag! Stuur een e-mail naar saskia@dwire.nl en wij nemen contact met je op.