In 2007 werd de eerste Award voor de DWIRE Vastgoedvrouw uitgereikt; een Award die wordt toegekend onder auspiciën van een onafhankelijke vakjury.

2016

Eefje Voogd

Directeur/eigenaar Eefje Voogd Makelaardij B.V.

De benoeming heeft mij buitengewoon veel hartelijke reacties opgeleverd en tot op de dag van vandaag word ik ook zakelijk nog steeds geconfronteerd met die benoeming. Ik vind deze prijs bijzonder omdat het een vakjury prijs is, uit de brede kolom van projectontwikkeling en vastgoed.

2015

Martine Gründemann

Directeur en partner G&S Vastgoed

De benoeming DWIRE Vastgoedvrouw van het jaar voelde als erkenning en geeft steun in de rug. De naamsbekendheid die aan de award verbonden is opent deuren en dat helpt.

2014

Christa Thijssen

Directeur Holland Property Plaza

De reacties op mijn verkiezing tot Vastgoedvrouw van het jaar hebben mij laten beseffen hoeveel geweldige mensen ik om mij heen heb, met wie ik dagelijks mag werken. Het was een onverwachtse pluim, waar ik nog steeds van geniet.    

2013

Bianca Seekles

Directievoorzitter ERA Contour

Ik vond het heel verrassend en ook verrassend leuk! Ik heb gemerkt dat de benoeming tot veel meer naamsbekendheid van zowel mijzelf als ERA Contour heeft geleid en dat is van grote toegevoegde waarde gebleken voor mijn functioneren

2012

Sylvia Pijnenborg

Directeur BOUWINGEBOUW

Met haar passie, haar volharding, haar kennis en haar netwerk zorgt zij voor het behoud van waardevolle en oude gebouwen. Hierdoor weet zij geslaagde herbestemmingsprojecten te realiseren, waarbij vaak nieuwe iconen ontstaan in de stad. Een sprekend voorbeeld daarvan is de Caballero Fabriek. Daarnaast heeft zij projecten als de Zeepfabriek in Amersfoort en de herbestemming van Ypenburg op haar naam staan. Vanuit haar eigen bedrijf is zijn adjunct directeur van BOEi. Een organisatie die 80 gebouwen in beheer en exploitatie heeft en als filosofie heeft dat herbestemmen niet alleen een kwestie van restaureren is, maar ook van rekenen en tekenen. De gebruiker staat centraal. BOEi denkt vanuit de optiek van de gebruiker en blijft als ontwikkelende belegger bij een project betrokken. 

2011

Caroline Kievit-Droste

Fund Director Bouwfonds Investment Management

De benoeming tot DWIRE Vastgoedvrouw heeft voor mij veel betekend. Ik was supertrots en kreeg de eerste paar jaar na de benoeming veel aandacht en erkenning. Het was vooral heel leuk, maar ook denk ik dat de titel mij geholpen heeft bij het verkrijgen van enkele nevenfuncties en banen; je staat sneller op het netvlies bij marktpartijen. En nog wordt mijn titel nog wel eens door anderen van stal gehaald, ook al is het inmiddels zo’n 7 jaar geleden.

 

2010

Jenny Vermeeren

Directeur Woonstad Rotterdam

Ik zie mijn benoeming als een oeuvreprijs waaruit waardering blijkt voor de lange termijn focus voor wijken en gebieden gecombineerd met een samenwerkingswerkingsklimaat gekenmerkt door synergie en inspiratie. Dat maakt het verschil in kwaliteit van leven in wijken en levert tastbare resultaten.

2009

Marlon Huysmans

Strategisch adviseur & toezichthouder met een voorliefde voor innovatie- & verandermanagement

Een benoeming als deze geeft mensen vertrouwen die jou nog niet kennen: Deze vrouw weet waar ze het over heeft. Je hebt het niet perse nodig, maar het is wel heel prettig.

2007

Anneke de Vries

Directeur Albert Heijn Real Estate, Construction en Franchise

Wat ik gaaf vind aan vastgoedvrouw van het jaar zijn, is dat dat een publieksprijs is. Andere vrouwen hebben op mij gestemd, daar ben ik supertrots op.  Daarnaast hoop ik altijd dat ik een rolmodel ben voor andere vrouwen, zodat ze zien dat je directeur kan zijn van een groot vastgoedbedrijf en ook een privéleven kan hebben.