Gedachtegoed

DWIRE is opgericht omdat uit de praktijk bleek – en nog steeds blijkt – dat de vastgoedwereld vanuit de meeste branches wordt beheerst door mannen. Anno nu werken er veel meer vrouwen in het vastgoed en nemen ze ook steeds meer een sleutelpositie in de vastgoedwereld in; we zijn inmiddels niet meer weg te denken in de vastgoedbranche. Desondanks zijn vrouwen doorgaans minder zichtbaar in de vastgoedbranche en zijn we nog steeds ondervertegenwoordigd. DWIRE biedt vrouwen in het vastgoed de mogelijkheid om onderling en op een professionele manier te netwerken.

Agenda

DWIRE organiseert ca. 10 events per jaar. Vaste events zijn de nieuwjaarsborrel, het najaarsevent en bijeenkomsten op de PROVADA. Daarnaast worden masterclasses georganiseerd alsmede bezoeken aan bijzondere vastgoedprojecten. Daarnaast worden inhoudelijke events georganiseerd, zoals juridische workshops, worden de real estate trends gevolgd en nemen we graag een kijkje in de ‘keuken’ van de bedrijven van één van onze leden. Benieuwd naar de komende events? Klik op Agenda.

DWIRE  2007 – 2019

DWIRE bestaat al 12 jaar! Na een vliegende start op de PROVADA in 2007 met een high tea op de beursvloer, was de naamsbekendheid voor DWIRE direct gezet. Anno 2019 kijken we terug op 12 jaar lang goede bijeenkomsten op zowel inhoudelijk als sociaal vlak. Dat is niet mogelijk zonder de inzet van al onze leden en sponsoren. Op naar het volgende lustrum!