Het bestuur bestaat uit

Marieloe van der Stoep

marieloe@dwire.nl

Voorzitter

Portefeuille:

 • Website
 • Ambassadeurs

Legal Counsel Real Estate
Na 7 jaar als vastgoedadvocaat gewerkt te hebben aan geweldige Nederlandse vastgoedprojecten voor (inter)nationale partijen, ben ik sinds september 2019 als Legal Counsel Real Estate EMEA & APAC bij Uber werkzaam! Niet per se een hard core vastgoedbedrijf, maar wel een super dynamisch bedrijf met een wereldwijde vastgoed portfolio. Ik ben verantwoordelijk voor de juridische aspecten van Uber’s vastgoed portfolio in EMEA & APAC (ca. 350 properties). Als adviseur voor de business verstrek ik juridische en strategische input in een breed en internationaal spectrum, met name gerelateerd aan transacties en projecten, maar ook globale samenwerkingen met internationale adviseurs.

Laura de Goederen

laura@dwire.nl

Penningmeester

Portefeuille:

 • Financien
 • Ledenadministratie
 • Social Media

Ontwikkelaar
Master of Architecture afgerond aan de TU Delft, ben ik mijn loopbaan begonnen als managementtrainee bij een groot ontwikkelend bouwbedrijf, waarna ik de vastgoedontwikkeling, van met name woningbouw, ben ingestroomd. Als ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van een diversiteit aan vastgoedprojecten. Van creëren en realiseren ben ik overgestapt naar beheren en ben ik bij een grote institutionele belegger aan de slag gegaan. Dit heeft mij een echte allrounder in het Vastgoed gemaakt, waardoor ik me vanaf 2019 als zelfstandige op projectbasis inzet voor bedrijven die handen tekort komen in de steeds complexer wordende vastgoedwereld.

Annieke Smith

annieke@dwire.nl

Secretaris

Portefeuille:

 • Events
 • Sponsoring

Projectontwikkelaar
Na mijn master Real Estate en Housing aan de TU Delft ben ik mijn loopbaan begonnen als trainee bij TBI. Na mijn traineeship ben ik bij het TBI bedrijf J.P. van Eesteren geland, waar ik bij veel projecten betrokken ben geweest als tender- of kwaliteitsmanager. Na een aantal jaar heb ik binnen het bedrijf de zijstap gemaakt naar projectontwikkeling. En ben ik betrokken geweest bij grote woning- en utiliteitsbouwprojecten, van initiatieffase tot oplevering. Momenteel ben ik ontwikkelingsmanager bij Herkon, onderdeel van de Van Herk Groep. Duurzaamheid, innovatie, toekomstbestendig en flexibel ontwerpen en het samenwerken met veel verschillende partijen maken mij enthousiast. Deze onderwerpen neem ik dan ook graag mee in mijn projecten.

Marleen Valstar

marleen@dwire.nl

Algemeen bestuurslid

Portefeuille:

 • Events
 • Mailings

Architect
Als mede-eigenaar van architectenbureau Heyligers design + projects hou ik me dagelijks bezig met ontwerpen van zowel interieurarchitectuur als transformatie projecten. De combinatie van architectuur en interieurarchitectuur is het leukste dat er is! In mijn rol als projectarchitect zet ik de grote lijnen van het ontwerp uit en samen met onze studio komen we tot een totaal concept. Onze projecten variëren van vernieuwende kantoorconcepten, retail, restaurants, hotels, woningbouw, particuliere woonhuizen, transformatie van bestaande gebouwen en renovaties van monumenten. Naast het nastreven van de hoogst haalbare kwaliteit, staan de wensen van de opdrachtgever centraal in het ontwerp.

Claudia Heimensen

claudia@dwire.nl

Algemeen bestuurslid

Portefeuille:

 • Communicatie & PR
 • Sociale Media
 • Ambassadeurs

Ontwikkelaar
Met een voorliefde voor de gebouwde omgeving is de vastgoedsector een dynamische wereld om in te werken. Als ontwikkelaar bij Provast kan ik dan ook mijn creativiteit en ondernemerschap dagelijks inzetten voor het acquireren, creëren en realiseren van toonaangevende gebouwen. Vernieuwende woon- werk- en verblijfsconcepten die functiemenging en innovaties bevorderen. Het liefst binnenstedelijk ontwikkelen op een postzegel of met hoogbouw de stad een beetje mooier maken. Want wat is er leuker dan door de stad fietsen, en gebouwen zien waar je aan hebt bijgedragen. Mooier wordt het niet!