Het bestuur bestaat uit

Marieloe van der Stoep

Voorzitter

Portefeuille:

 • Website
 • Ambassadeurs

Legal Counsel Real Estate

Na 7 jaar als vastgoedadvocaat gewerkt te hebben aan geweldige Nederlandse vastgoedprojecten voor (inter)nationale partijen, ben ik sinds september 2019 als Legal Counsel Real Estate EMEA & APAC bij Uber werkzaam! Niet per se een hard core vastgoedbedrijf, maar wel een super dynamisch bedrijf met een wereldwijde vastgoed portfolio. Ik ben verantwoordelijk voor de juridische aspecten van Uber's vastgoed portfolio in EMEA & APAC (ca. 350 properties). Als adviseur voor de business verstrek ik juridische en strategische input in een breed en internationaal spectrum, met name gerelateerd aan transacties en projecten, maar ook globale samenwerkingen met internationale adviseurs. 

Laura de Goederen

Penningmeester

Portefeuille:

 • Financien
 • Ledenadministratie
 • Social Media

Ontwikkelaar

Als afgestudeerd architect ben ik mijn loopbaan begonnen als managementtrainee bij een groot ontwikkelend bouwbedrijf, waarna ik de vastgoedontwikkeling, van met name woningbouw, ben ingestroomd. Als ontwikkelaar ben ik verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en realisatie van een diversiteit aan vastgoedprojecten in financiële, commerciële, juridische en ontwerptechnische zin vanaf de acquisitiefase tot en met oplevering. Van creëren en realiseren ben ik overgestapt naar beheren en ben ik bij een grote institutionele belegger aan de slag gegaan. Dit heeft mij een echte allrounder in het Vastgoed gemaakt.

Saskia Boot-Veerman

Secretaris

Portefeuille:

 • Financiën
 • Ledenadministratie
 • Ambassadeurs
 • Sponsoring

Bedrijfsjurist

Nadat ik mijn juridische loopbaan in het effectenrecht en ondernemingsrecht ben begonnen, ben ik alweer ruim 10 jaar werkzaam als vastgoedjurist. Eerst als advocaat en inmiddels alweer een aantal jaar als bedrijfsjurist. Ik houd me bezig met alle onderwerpen die verband houden met het beheren en aan- en verkopen van een vastgoedportefeuille en heb veelvuldig contact met betrokken stakeholders. Ik word enthousiast als commercie en het juridische samenkomen. Ik ben ervan overtuigd dat als juristen nauw samenwerken met verschillende betrokken disciplines in het vastgoed, je tot werkbare afspraken en mooie resultaten kan komen.

Marleen Valstar

Algemeen bestuurslid

Portefeuille:

 • Events
 • Mailings

Architect

Als mede-eigenaar van architectenbureau Heyligers design + projects hou ik me dagelijks bezig met ontwerpen van zowel interieurarchitectuur als transformatie projecten. De combinatie van architectuur en interieurarchitectuur is het leukste dat er is! In mijn rol als projectarchitect zet ik de grote lijnen van het ontwerp uit en samen met onze studio komen we tot een totaal concept. Onze projecten variëren van vernieuwende kantoorconcepten, retail, restaurants, hotels, woningbouw, particuliere woonhuizen, transformatie van bestaande gebouwen en renovaties van monumenten. Naast het nastreven van de hoogst haalbare kwaliteit, staan de wensen van de opdrachtgever centraal in het ontwerp.

Annieke Smith

Algemeen bestuurslid

Portefeuille:

 • Events
 • Sponsoring

Projectontwikkelaar

Na mijn master Real Estate en Housing aan de TU Delft ben ik mijn loopbaan begonnen als trainee bij TBI. Na mijn traineeship ben ik bij het TBI bedrijf J.P. van Eesteren geland, waar ik bij veel projecten betrokken ben geweest als tender- of kwaliteitsmanager. Na een aantal jaar heb ik binnen het bedrijf de zijstap gemaakt naar projectontwikkeling. En ben ik betrokken geweest bij grote woning- en utiliteitsbouwprojecten, van initiatieffase tot oplevering. Momenteel ben ik ontwikkelingsmanager bij Herkon, onderdeel van de Van Herk Groep. Duurzaamheid, innovatie, toekomstbestendig en flexibel ontwerpen en het samenwerken met veel verschillende partijen maken mij enthousiast. Deze onderwerpen neem ik dan ook graag mee in mijn projecten.