Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Lid worden

Kennismaken?

Heb je behoefte aan uitbreiding van je netwerk, wil je het beste uit jezelf en je carrière halen? Ontmoet ons dan op een van de inspirerende events en maak kennis met like-minded vrouwelijke professionals uit het vastgoed.

Kennismaken kan geheel vrijblijvend door één keer een event naar keuze bij te wonen. Tijdens dit kosteloze kennismakingsevent wordt je ontvangen door de Evenementencommissie. Je leert leden kennen en kunt vragen over het lidmaatschap stellen. Het is niet nodig om geïntroduceerd te worden door een bestaand lid. Er zijn slechts twee voorwaarden; 1. je werkt in het vastgoed en 2. je bent een vrouwelijke professional.

Aanmelden kan op twee manieren:
1. Ga mee met een DWIRE-lid als introducee. Ieder DWIRE-lid kan bij de aanmelding van een event een introducee opgeven.
2. Mail dan naar de Evenementencommissie via events@dwire.nl met het event naar keuze. Bekijk alle aankomende events op onze website bij Agenda.

Meld je direct aan als nieuw lid

Wil je je direct inschrijven als nieuw lid dan kun je via het contactformulier registeren. Hiermee maak je automatisch een account aan en ontvang je van ons de welkomstmail met aanvullende informatie. Pas na deze bevestigingsmail wordt je ook daadwerkelijk opgenomen als lid van de vereniging.

De hoogte van de contributie bedraagt vanaf 2024 EUR 137,50 per jaar. Een kandidaat-lid die na 30 juni 2024 van een kalenderjaar lid wordt is gedurende het eerste jaar een contributie van EUR 68,75 verschuldigd.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van DWIRE? Volg ons dan via DWIRE Linkedin.