Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Lid worden

Kennismaken

Heb je behoefte aan uitbreiding van je netwerk, wil je het beste uit jezelf en je carrière halen? Ontmoet ons dan op een van de inspirerende events en maak kennis met like-minded vrouwelijke professionals uit de vastgoedbranche.

Kennismaken kan eenmalig geheel vrijblijvend door een event naar keuze bij te wonen. Je wordt ontvangen door de organisatoren van het event om je op weg te helpen. Het is niet noodzakelijk om geïntroduceerd te worden door een bestaand lid.

Er zijn slechts twee voorwaarden;

  1. Je werkt in de vastgoedbranche en
  2. Je bent een vrouwelijke professional.

Aanmelden kan op twee manieren:

  1. Ga mee met een DWIRE-lid als introducee. Ieder DWIRE-lid kan bij de aanmelding van een event een introducee opgeven.
  2. Mail de Evenementencommissie via events@dwire.nl met het event naar keuze. Bekijk alle aankomende events op onze website bij Agenda.

Meld je direct aan als nieuw lid

Ben je enthousiast geworden en wil je je direct inschrijven als nieuw lid? Dan kun je via het inschrijfformulier registeren. Hiermee maak je automatisch een profiel/account aan en ontvang je van ons de welkomstmail met aanvullende informatie. Pas na deze bevestigingsmail wordt je ook daadwerkelijk opgenomen als lid van de vereniging.

Een lidmaatschap bij DWIRE wordt uitsluitend op persoonlijke titel aangegaan. Het lidmaatschap is geen zakelijk lidmaatschap en is daarom ook niet overdraagbaar. Een lid is zelf verantwoordelijk voor de rechten en plichten die uit het lidmaatschap voortvloeien. De hoogte van de contributie bedraagt in 2024 EUR 137,50 per jaar (2025: EUR 150,00). Een lid dat zich ná 30 juni heeft ingeschreven, is dat eerste jaar een contributie van EUR 68,75 (2025: EUR 75,00) verschuldigd.

Ledenoverzicht

Wil je weten wie er allemaal lid zijn van DWIRE? Wil je snel in contact komen met een ander lid? Alleen als lid kun je inloggen en via de ledenpagina inzien wie lid is van DWIRE en wie welke functie waar bekleedt.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van DWIRE? Volg ons dan via DWIRE Linkedin.