Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Lid worden

Kennismaken?

Heb je behoefte aan uitbreiding van je netwerk, wil je het beste uit jezelf en je carrière halen? Ontmoet ons dan op één van de inspirerende events en maak kennis met like-minded vrouwelijke professionals uit het vastgoed.

Kennismaken kan geheel vrijblijvend door één keer een event naar keuze bij te wonen. Tijdens dit kosteloze kennismakingsevent wordt je ontvangen door de Evenementencommissie. Je leert leden kennen en kunt vragen over het lidmaatschap stellen. Het is niet nodig om geïntroduceerd te worden door een bestaand lid. Er zijn slechts twee voorwaarden; 1. je werkt in het vastgoed en 2. je bent een vrouwelijke professional.

Aanmelden voor het bijwonen van een event? Voor het bijwonen van een event kun je via een bestaand lid worden geïntroduceerd. Ieder DWIRE-lid kan jou opgeven zodra zij zichzelf inschrijft via de ledenpagina. Of je kan jezelf aanmelden voor het event. Mail dan naar de Evenementencommissie via events@dwire.nl met het event naar keuze. Bekijk alle aankomende events op onze website bij Agenda.

Meld je direct aan als nieuw lid

Wil je je direct inschrijven als nieuw lid dan kun je via het contactformulier registeren. Hiermee maak je automatisch een account aan en ontvang je van ons de welkomstmail met aanvullende informatie. Pas na deze bevestigingsmail wordt je ook daadwerkelijk opgenomen als lid van de vereniging.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van DWIRE? Volg ons dan via DWIRE Linkedin.