Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Wat is DWIRE?

Sinds de eerste bijeenkomst in 2007 zijn we uitgegroeid tot een professionele netwerkorganisatie voor vrouwen uit de vastgoedsector. De website is het kloppende hart van ons snel groeiende netwerk. Op dit platform kunnen wij elkaar vinden en op bijeenkomsten en ons forum houden we elkaar scherp en alert. 

  • DWIRE is een vastgoednetwerk voor en door vrouwelijke professionals, zowel jonge talenten als ervaren specialisten. 
  • Bij DWIRE kunnen we elkaar makkelijk vinden en bereiken om kennis, ervaringen en trends te delen. Dit doen we online, maar bij voorkeur tijdens de ontmoetingen op netwerkevenementen. 
  • DWIRE is een veilige en vertrouwde ontmoetingsplaats, om de meerwaarde van jezelf en anderen te ontwikkelen en deze vervolgens met overtuiging uit te dragen. 

We werken bij kleine of grote bedrijven, zijn eigenaar of medewerker. Onder onze leden vind je onder meer architecten, projectontwikkelaars en aannemers, maar ook beleggers, accountants en notarissen. Van vrouwen bij adviesbureaus en advocatenkantoren tot vrouwen bij de overheid of in de makelaardij. 

Binnen de vastgoedsector hebben we als vrouwen regelmatig een andere benadering dan onze mannelijke collega’s. Bij DWIRE draait het altijd om de kwaliteiten van onze leden. En wil je typisch vrouwelijke aspecten aan de orde stellen – in brede kring of juist 1 op 1? Dan is DWIRE een veilige plek om juist dat te doen, zonder mannelijke inmenging. 

DWIRE organiseert ongeveer 8 evenementen per jaar. Dankzij de betrokkenheid en initiatieven van haar leden en de commissies, zijn deze evenementen altijd een succes!