DWIRE-brainstormsessie-2_0-banner

VISIE

In 2007 is dankzij een aantal enthousiaste dames de eerste Dwire netwerkbijeenkomst georganiseerd. De aanleiding hiervan was om aandacht te vragen voor de zichtbaarheid van vrouwen in de vastgoedwereld. Vrouwen hebben immers steeds meer een sleutelpositie in de vastgoedwereld. Het succes hiervan heeft geleid tot een snel groeiende netwerkvereniging met veel actieve leden. Dwire organiseert jaarlijks tal van bijeenkomsten in samenwerking met diverse vastgoedbedrijven.

Anno 2019 heeft DWIRE in dialoog met haar leden het begin van een transformatie doorgemaakt, waarbij zij haar visie op scherp heeft gesteld;

DWIRE is een vastgoednetwerk:

  • voor vrouwelijke professionals, zowel jonge talenten als ervaren specialisten;
  • waar vrouwen gelijkwaardig met elkaar omgaan en elkaar weten te vinden;
  • waar inhoudelijke kennis, ervaringen en trends met elkaar gedeeld worden;
  • met een gezellige sfeer, waar vrouwen zichzelf kunnen zijn.

DWIRE organiseert ongeveer 8-10 evenementen per jaar, gebaseerd op actuele vastgoedthema’s en kennisdeling. Bij iedere bijeenkomst is uiteraard de gelegenheid om te netwerken. Dankzij de betrokkenheid en initiatieven van haar leden en de commissies, zijn deze evenementen altijd een succes!

Het netwerkplatform van DWIRE is haar website. Leden beschikken over eigen inloggegevens waarmee ze toegang hebben tot het gehele ledenbestand. Dit zijn vastgoedvrouwen die onder meer werkzaam zijn bij beleggers, vastgoedadviseurs, makelaars, advocaten, notarissen, overheidsinstellingen, architecten, consultants, accountants, concept- en projectontwikkelaars, retailers et cetera. Circa 180 vrouwelijke vastgoedprofessionals onder één dak!