Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Wat is DWIRE?

Over DWIRE

DWIRE verenigt vrouwelijke professionals in een actief landelijk vastgoednetwerk. Het is een zakelijke vereniging waar je je thuis voelt als ambitieuze vastgoedvrouw. Hier breid je je netwerk uit, doe je zaken, deel je kennis en inspireer je elkaar. En zo creëren we samen een sterke community van professionals die in het vastgoed het verschil maken.

DWIRE organiseert per jaar circa tien events met inspirerende sprekers, unieke projectbezoeken, netwerkborrels, een zomerbarbecue en natuurlijk de jaarlijkse studiereis. Daarnaast vinden we elkaar op verschillende beurzen zoals PROVADA en het besloten online forum op LinkedIn.

Maak kennis met de vastgoedvrouwen achter meer dan tweehonderd bedrijven en organisaties en word ook lid.

Visie & Missie

DWIRE bestaat al meer dan vijftien jaar en is sinds 2007 uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van meer dan 200 leden. Onze missie is vrouwelijk leiderschap in het vastgoed te stimuleren en het onderlinge netwerk te versterken. DWIRE staat voor:

  • DWIRE is een vastgoednetwerk voor en door vrouwelijke professionals, met zowel jonge talenten als ervaren specialisten.
  • Bij DWIRE kunnen we elkaar makkelijk vinden om kennis, ervaringen en business met elkaar te delen. Dit doen we online en op onze netwerkevenementen.
  • DWIRE is er om de meerwaarde van jezelf en anderen te ontwikkelen en deze vervolgens met overtuiging uit te dragen.
  • DWIRE zet zich in voor meer vrouwen in het vastgoed. Wij vormen de rolmodellen voor de nieuwe generaties en dragen daar graag aan bij door mentorschap, coaching en het beschikbaar stellen van ons netwerk.
  • DWIRE is laagdrempelig, betaalbaar en toegankelijke organisatie.   

Wie zijn onze leden?

Het ledenbestand van DWIRE is zeer divers. De vastgoedvrouwen zijn onder meer werkzaam als beleggers, vastgoedadviseurs, makelaars, (interieur)architecten, corporaties, overheden, consultants, advocaten, notarissen, accountants en concept- en projectontwikkelaars. We zijn starters, young professionals, managers en bestuurders. DWIRE is er voor alle leeftijden en fases in ieders carrière.

Ook lid worden?

Maak kennis met de vastgoedvrouwen achter meer dan tweehonderd bedrijven en organisaties en word ook lid. Als lid sta je in direct contact met andere vastgoedprofessionals en haal je het beste uit je netwerk, jezelf of je carrière. Leer ook van inspirerende sprekers, relevante projecten, aansprekende events en andere vrouwelijke professionals. Samen met al onze leden maken wij het verschil.

Ga voor meer informatie over het lidmaatschap naar de pagina Lid worden.

Samenwerken met DWIRE?

Wil jij of jouw organisatie samenwerken met DWIRE? Laat het ons weten. We werken graag samen met andere netwerkorganisatie in zowel de bouw- en vastgoedsector en onderwijsinstellingen om het netwerk te vergroten en staan open voor nieuwe samenwerkingen.

Wij komen graag in contact met (vastgoed)media om de zichtbaarheid van vrouwelijke professionals te vergroten. DWIRE biedt een uitgebreid netwerk voor sprekers en panelleden voor diverse gelegenheden of als sparringpartner. Eerder werkte wij al samen met o.a. Vastgoedmarkt, PROVADA, TU Delft en de Universiteit van Groningen.