Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Lidmaatschap

DWIRE is een vrouwennetwerk voor professionals die van elkaar willen leren en de samenwerking willen opzoeken. De vereniging wordt vertegenwoordigd door leden die werkzaam zijn in elke branche, gerelateerd aan het vastgoed; van initiatiefnemers tot eindgebruikers. Onze leden zijn onder meer (werkzaam bij) beleggers, vastgoedadviseurs, makelaars, advocaten, notarissen, overheidsinstellingen, architecten, consultants, accountants, concept- en projectontwikkelaars, retailers et cetera.

Als lid kun je via de ledenpagina inzien wie lid is van DWIRE en wie welke functie waar bekleedt.

Kosten

Het lidmaatschap van DWIRE bedraagt vanaf 1 januari 2023 EUR 125 per kalenderjaar. We houden het lidmaatschapsgeld bewust laag om de vereniging voor eenieder toegankelijk te kunnen zijn. Indien je je tussen 1 juli en 31 december opgeeft, bedraagt het lidmaatschapsgeld EUR 62,50 voor het lopende kalenderjaar.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden als lid van DWIRE.

Afmelden

Opzegging van het lidmaatschap voor het komende boekjaar dient in het lopende boekjaar vóór 1 december per e-mail naar
Laura@dwire.nl te geschieden. Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap in het lopende boekjaar, blijft de betalingsverplichting voor dat lopende boekjaar bestaan.

Kennismaken

Wil je als vrouwelijke professional in het (commerciële) vastgoed een keer kennismaken met DWIRE? Dat kan door één keer vrijblijvend een evenement bij te wonen (op basis van beschikbaarheid en uitzonderingen daargelaten).

ALV & Leden informatie

Bekijk alle documenten van de afgelopen jaren van de ALV.

Inloggen