Contact

Neem contact met ons op:

info@dwire.nl

Lidmaatschap

Lidmaatschapskosten

Het lidmaatschap van DWIRE bedraagt vanaf 1 januari 2023 EUR 125 per kalenderjaar. Indien je je tussen 1 juli en 31 december opgeeft, bedraagt het lidmaatschapsgeld EUR 62,50 voor het lopende kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap beëindigen? Dat kan door een email te sturen vóór 1 december met jouw contactgegevens naar het bestuur via info@dwire.nl waarna jouw uitschrijving wordt verwerkt.

Let op. Opzegging van het lidmaatschap voor het komende boekjaar kan in het lopende boekjaar vóór 1 december. Bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap in het lopende boekjaar, blijft de betalingsverplichting voor dat lopende boekjaar bestaan. Je bent dan uiteraard ook nog welkom op alle events in het lopende boekjaar.

DWIRE forum

DWIRE heeft het besloten online forum op LinkedIn. Dit is de plek waar leden elkaar eenvoudig kunnen vinden. Het forum is alleen voor leden toegankelijk en biedt de mogelijkheid op jouw business vraag direct uit te zetten binnen het netwerk van DWIRE. Ga naar het DWIRE forum.

ALV

DWIRE is een vereniging wat inhoudt dat wij jaarlijks een Algemene Leden Vergadering organiseren waarin samen het programma van het netwerk wordt besproken. Bekijk alle documenten van de afgelopen jaren van de ALV op de Ledenpagina. De ALV wordt meestal in april georganiseerd in combinatie met een event.

Ledenoverzicht

Wil je weten wie er allemaal lid zijn van DWIRE? Wil je snel in contact komen met een ander lid? Raadpleeg dan de Ledenpagina. Als lid kun je via de ledenpagina inzien wie lid is van DWIRE en wie welke functie waar bekleedt.