Laden Evenementen

Op 20 april blikken we terug op het afgelopen jaren kijken we vooruit naar wat DWIRE in 2023 te bieden heeft. Uiteraard zullen we ook de financiële documenten doornemen. Gelukkig kunnen we dit jaar weer fysiek bij elkaar komen en hoeven we de ALV niet meer digitaal te houden. We beloven hier ook dit jaar weer een creatieve draai aan te geven!

De agenda voor de ALV van 20 april 2023 inclusief bijbehorende documenten zijn te raadplegen via de leden login-pagina.

Daarnaast krijgen we handvatten aangereikt hoe we kunnen netwerken met elkaar. Twee experts op dit gebied zullen ons hierin ondersteunen zodat we gericht elkaar leren kennen en netwerken in ons voordeel kunnen inzetten. De experts zullen ons zowel fysiek als digitaal trainen in het netwerken.

Merlin Melles

In 2011 startte ondernemer Merlin Melles het Founders Carbon Network (fCN). Ze zag al op jonge leeftijd hoe actief en gericht verbinden mensen verder brengt, zowel individueel als in samenwerkingen.

In twintig jaar bouwde ze een indrukwekkend zakelijk netwerk op. Mensen verbinden is volgens haar het leukste dat er bestaat. Ze besloot er haar werk van te maken via het oprichten van fCN. Daarin bracht ze contacten uit haar persoonlijke netwerk bijeen; dit groeide uit tot een unieke mix van ervaren (top)ondernemers uit vrijwel alle bedrijfstakken. Voor de maximaal 500 geselecteerde leden zijn persoonlijk contact en onderlinge verbinding belangrijker dan status en ego.

In 2019 werd Carbon Network opgericht voor ondernemers, professionals en decision makers van kleine en middelgrote bedrijven. Beide netwerken zijn nauw met elkaar verbonden en dat maakt unieke zakelijke verbindingen mogelijk. Ambitieuze jonge professionals krijgen hiermee bijvoorbeeld toegang tot succesvolle topondernemers.

Michiel Verstraten

De wereld van sales is veranderd, waar je vroeger begon met cold calls, draait alles tegenwoordig om netwerken. Duurzame relaties zorgen op lange termijn voor het groeien van je business. Dit is de visie van Michiel Verstraten en 4 jaar geleden is hij daarom YouLynq.me begonnen en zij helpen bedrijven met het bouwen van een warm relatienetwerk via LinkedIn. Hoe bouw je expert status op en hoe kun je je netwerk uitbreiden? YouLynq.me helpt je met het maken van de content strategie en content creatie en ook met het opstellen van prospect lijsten, nieuwe mensen benaderen en afspraken inplannen. Op 20 april gaan we hier samen induiken zodat iedereen de basis van het netwerken van LinkedIn leert en zelf aan de slag kan om de business te laten groeien!

Programma:

15:30 uur ontvangst

16:00-17:30 uur ALV

18:00-20:00 uur training netwerken en borrel

Locatie:

Down Under

Nieuwegein, Ravensewetering 1, 3439 ZZ

Gegevens

Datum:
20 april 2023
Tijd:
15:30 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

ravensewetering 1, nieuwegein
Ravensewetering 1
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant