Laden Evenementen

Op 13, 14 en 15 juni zal dit jaar de Provada plaatsvinden. Uiteraard weer in de RAI Amsterdam. Dit jaar is het thema ‘We can be heroes’!

De wereld is op zoek naar een ‘reset’ voor een nieuwe ecologische, economische en sociale balans. Een nieuwe balans tussen mens en natuur, tussen economie en een gezonde planeet. Een nieuw verhaal voor een duurzame toekomst. We zitten middenin de transitie, zoveel is duidelijk. Maar wanneer bereiken we het kantelpunt?

We hebben helden nodig die systemen doorbreken en mensen en organisaties activeren om samen impact te maken. Positieve impact op de gebouwde omgeving. De tijd van praten is echt voorbij. We moeten samen in actie komen, bottom up en top down. We all can be heroes. Met deze call-to-action, lanceerde PROVADA het beursthema tijdens de kick-off op 10 november 2022.

We can be heroes. Hoe kan de sector meer impact maken? Wie pakt de handschoen op?

Blok donderdagochtend alvast in je agenda voor een inspirerende ontbijtsessie, binnenkort maken we meer bekend over ons programma om er samen een fantastische en nuttige 3-daagse van te maken.

Gegevens

Begin:
13 juni
Einde:
15 juni
Ga naar de bovenkant