logo-2000

Per 2019 verandert de manier van lidmaatschapsgeld innen voor DWIRE. Door de nieuwe samenwerking met ClubCollect wordt het versturen en het opvolgen van betalingen geautomatiseerd.

Hoe werkt het precies?

ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van lidmaatschapsgelden. Elk lid ontvangt van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail of sms. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je zelf welke betaalmethode je gebruikt. Dit kan via Ideal, automatische incasso of per bankoverschrijving.

Delen van gegevens

Om de dienstverlening uit de kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je (bedrijfs-)naam, e-mailadres, woon-/werkadres, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect. voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Als er vragen zijn over het werken met ClubCollect neem dan contact op met de penningmeester van DWIRE.

You skrill casinos can also withdraw or deposit money from your bank account.