Op donderdag 20 april werd de ALV van DWIRE gehouden. Buiten de officiële agendapunten werd er terug geblikt op 2022, met een keur aan evenementen. Ook werd er gestemd voor een bestuurswisseling. Unaniem is Annieke Smith gekozen tot onze nieuwe voorzitter. Marleen Valstar wordt de secretaris en als nieuw bestuurslid heten we Christien Kuiper van harte welkom.

Dit betekende ook dat we afscheid hebben genomen van Marieloe van der Stoep als voorzitter. Uiteraard werd zij bedankt voor haar werk maar vooral om de getoonde hartelijkheid én de durf om voorzitter te worden in een roerige tijd, om orde in de chaos aan te brengen. Dit is haar goed gelukt en daarmee heeft ze DWIRE echt verder gebracht. Na stemming is unaniem besloten om haar tot Erelid te benoemen.

Na alle formaliteiten (het verslag van de ALV wordt nog toegezonden of online gezet) was de laatste stemming over het reisdoel van de studiereis in september. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Lille. Daarmee zijn Berlijn en Maastricht afgevallen. De Eventcommissie gaat nu aan het werk om een interessant programma samen te stellen. Meer informatie volgt.

Vervolgens werd in de serre van DownUnder een training gegeven over netwerken, offline en online. Merlin Melles verzekerde ons dat we als vrouw sowieso al met 10-0 voorstaan, iets waar we zeker ons voordeel mee kunnen doen. Michiel Verstraten gaf ons tips om online beter uit de verf te komen. Ter plekke werden veel LinkedIn profielen al aangepast, om beter zichtbaar en vindbaar te zijn, en meer impact te hebben.