Marieloe van de Stoep, Legal Council Real Estate bij Uber, neemt afscheid als bestuursvoorzitter bij DWIRE. Tijdens de ALV van afgelopen donderdag 20 april heeft de bestuurswissel plaatsgevonden. DWIRE wil Van de Stoep bedanken voor haar tomeloze inzet. Met Van de Stoep is er een nieuwe wind gaan waaien die de vereniging weer nieuwe energie heeft gegeven en het business netwerk zoals wij dat nu kennen op de kaart heeft gezet. Marieloe is benoemd tot Erelid.

Nieuwe voorzitter
Annieke Smith, Adviseur Duurzaamheid bij Royal Schiphol Group, volgt Marieloe van de Stoep op. Annieke Smith was sinds 2020 algemeen bestuurslid, vervolgens secretaris en zal nu het voorzitterschap overnemen. De rol van secretaris wordt overgenomen door Marleen Valstar.

Nieuw bestuurslid
DWIRE verwelkomt Christien Kuiper in het bestuur. Kuiper is partner bij iqbi ESG-data made easy en tevens werkzaam voor IKEHU energie voor vastgoed. Als bevlogen ondernemer houdt zij bezig met het verduurzamen van de vastgoedsector en beschikt zij over een groot en divers netwerk dat het business netwerk van DWIRE nog sterker maakt. DWIRE wenst haar veel succes als bestuurslid.

Christien Kuiper

Annieke Smith