De Provada is al jaren een vaste waarde in het vastgoedjaar. Jarenlang was dit stiekem toch een beetje een mannenbolwerk. Inmiddels zien we dit gelukkig veranderen. Niet alleen de leeftijd van het publiek is een stuk lager. Maar ook het aantal vastgoedvrouwen stijgt en dat valt op! En er is daarmee ook steeds meer belangstelling voor DWIRE op de Provada. Het motto ‘Let’s make impact together’ begint inmiddels haar vruchten af te werpen. We krijgen veel uitnodigingen van bedrijven die graag hun kennis delen met ons netwerk.

Masterclass bij Dura Vermeer

De eerste dag van de Provada – de dinsdag – was de drukste dag voor DWIRE. De start was bij Dura Vermeer waar DWIRE samen met Bouwnetwerk na een introductie van Marieke Mentink een masterclass kreeg van Nicolle Terlouw, over WijCK; een groene, hoogwaardige gebiedsontwikkeling in Pijnacker.

Maatschappelijk ondernemen bij Rabo Real Estate

In de middag was er een paneldiscussie bij Rabo Real Estate “wel of niet juist nu maatschappelijk ondernemen”. Onder leiding van Maartje Hofhuis besprak een panel met o.a. Denise Notenboom, Saman Mohammadi, DWIRE lid Marije Jurriens en Robert van Ieperen waarom maatschappelijk ondernemen van belang is. Duidelijk werd dat je het maar beter samen kunt doen, maar dat daar wel mensen voor nodig zijn, die durven. En zonder extra capaciteit bij de overheid, wordt het een stuk lastiger.

Borrelen bij de gemeente Den Haag

Tot slot waren de DWIRE leden uitgenodigd voor een netwerkborrel bij de gemeente Den Haag. Hier werden de leden welkom geheten door Hermineke van Bockxmeer, concerndirecteur Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam en Lisette Nijs, Directeur Projecten Stedelijke Ontwikkeling van gemeente Den Haag. Dank aan Anita Verwoest voor de uitnodiging!

Podcast Grasping Net Zero!

Ook de tweede dag van de Provada – woensdag – was een mooie dag voor DWIRE. Eerst een Podcast met DWIRE bestuurslid Marleen Valstar over ESG Grasping Net Zero! samen met Marloes van der Meulen-Ramp, Maya Savelkoul, Adriana Begeer en Marjolijn Versteegden-Bakker.

Arcadis lunch en borrel Mosaic World

Tussen de middag was er een inspirerende lunch bij Arcadis. Met dank aan de sprekers Eke Schins, Sanne Veldhuizen, Freya Macke, Barbara Schuijlenburg, Helen Amerika en Ronja van der Roest. En aan het einde van de middag een gezellige borrel bij Mosaic World met dank aan Jolijn vd Hengel-Endert en Marloes Loos voor de gastvrijheid.

AM ontbijt

Op de laatste dag van de Provada nodigde AM Gebiedsontwikkeling de vastgoedvrouwen van DWIRE uit voor een ontbijtje en een goed gesprek. Het was heerlijk ontspannen netwerken met een lekkere cappuccino met croissantje. Met dank aan Michelle Corbeau voor de gastvrijheid en de organisatie.