Laden Evenementen

Knallend het jaar uit met het DWIRE galafeest

Omdat er nog ruimte is op de locatie is er besloten om dit event toch open te stellen voor introducees, zowel vrouwen als mannen! Dus neem je partner, vriend, zakenrelatie of vriendin mee! (voor niet leden geldt een eigen bijdrage van € 25,-)

Op 7 december is het zover!

We komen samen om het glas heffen en ons te verheugen over het 15 jarig bestaan van DWIRE. Dit is niet zomaar een gewone avond. Het is een viering van ons verleden, ons heden en onze toekomst.

Ons eindejaarsgala biedt meer dan alleen de gelegenheid om te dansen en te genieten van een heerlijk walking diner. Het is ook een moment om onze banden te versterken, herinneringen te creëren en ons jubileum te vieren. We kijken terug op 15 jaar van groei, verandering en onschatbare relaties en samenwerkingen.

DWIRE is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waardevolle community van individuen die kennis delen, elkaar inspireren en versterken. Wij zijn een platform waarop vriendschappen zijn ontstaan, ideeën zijn gevormd en waar samenwerkingen zijn ontstaan.

Laten we deze avond dan ook toasten op de toekomst en nog vele nieuwe avonturen die voor ons liggen. Het eindejaarsgala is niet zomaar een evenement, het is een viering van ons gezamenlijk succes en toewijding.

Op deze speciale avond willen we onze oprechte dankbaarheid uiten aan al onze leden die hebben bijgedragen aan het succes van ons netwerk.

Schrijf je in voor deze bijzondere avond van dans, heerlijk eten en elkaars gezelschap.

En laten we er een onvergetelijke avond van maken, vol vreugde, lachen en herinneringen die de komende 15 jaar zullen overstijgen.

Op naar nog veel meer succes, vriendschap en groei!

Voorlopig Programma:

De inloop van het feest start om 18.00 uur

Welkomstwoord en Heffen glas tussen 18.45 – 19.00

Walking diner 19.00-21.00

Feestelijke avond & dansen 21.00-00.00

Dieetwensen:

Mocht je dieetwensen hebben, mail ons dan op events@dwire.nl

Locatie:

Mereveld

Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht

De zaal ‘Deel’ in het achterhuis is voor ons gereserveerd.

Pendelbus:

Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid om gratis te parkeren. Er zal ook een pendelbus rijden vanaf station Lunetten- Mereveld naar de locatie en andersom. Kom je met het OV en wil je met de Pendelbus komen, meld je dan door een email te sturen naar events@dwire.nl

Dresscode:

Gala/ Feestelijk

Aan- en afmelden voor een event? Let op de no show- kostenvergoeding

Let op, je kunt je inschrijven tot en met dinsdag 28 november

Aanmelden voor dit event kan heel eenvoudig door je in te schrijven voor dit event. Dit kan tot en met 28 november 23:30 uur. Kom je toch niet? Meld je dan zo snel mogelijk af via de website (i.v.m. eventuele reservering en wachtlijst).

Afmelden kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Wanneer je later afmeldt of onverhoopt niet komt, zijn we genoodzaakt om € 20,- (incl. BTW) als no show- kostenvergoeding in rekening te brengen.

Gegevens

Begin:
7 december 2023 @ 18:00
Einde:
8 december 2023 @ 00:00
Kosten:
Gratis

Locatie

mereveld utrecht
Mereveldseweg 9
Utrecht,
+ Google Maps

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant