Laden Evenementen

ESG- Seminar met drie toonaangevende sprekers

Wat is de impact van ESG en de CSRD op de gebouwde omgeving? Hoe kan je ESG-implementatie binnen de vastgoedsector bevorderen? DWIRE heeft 3 sprekers gevraagd om hun specifieke kennis met ons te delen.

ESG- sprekers

E Klaas Nijssen van iqbi B.V. ESG data made easy

S Philippe van Gorp van Area of People

G Paul Wessels van Blue Module

Environmental

Klaas Nijssen, afgestudeerd in Psychologie en Data Science, is na zijn studie bij IKEHU Vastgoed Energie gaan werken. Daar ontdekte hij een niche in de markt en dat leidde tot de oprichting van iqbi B.V. Zijn missie? Het verduurzamen van de vastgoedmarkt door ESG-data toegankelijk te maken. Klaas is een veelgevraagd spreker en panellid op congressen.

Bij iqbi worden verschillende soorten ESG-data (Environmental, Social & Governance) geautomatiseerd, gevisualiseerd en gemonitord voor vastgoedbedrijven, met als doel de waarde van hun portefeuille te vergroten en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Hij zal ons inzicht geven in hoe je ESG-data kunt onttrekken uit assets en wat de CSRD voor vastgoed gaat betekenen.

Social

Phillippe van Gorp, Commercieel directeur bij Area of People

De Kracht van Participatie

Deze tijd vraagt om meer verantwoordelijkheid en een bredere kijk op waardeontwikkeling in vastgoed. Voor mens, Milieu & maatschappij. Gemeten volgens ESG-Criteria.

We bespreken hoe je bewoners kan betrekken om binnen vastgoed ontwikkeling & exploitatie meetbaar sociaal impact kan maken.

De weg van service naar samenwerking.

Governance

Paul Wessels MRICS is de oprichter en CEO van Blue Module, een onderneming die zich toelegt op het ontwikkelen van Environmental, Social, and Governance (ESG) accountingsoftware. Deze software faciliteert de evaluatie en versterking van de waarde van gebouwen en vastgoedportefeuilles op basis van duurzaamheidscriteria, waarbij tevens wordt voldaan aan de toenemende regelgevende vereisten op het gebied van ESG, waaronder bankreguleringen, CSRD, en SFDR. Dit is van belang bij waardebepaling en ESG due diligence van vastgoedactiva.

Voorafgaand aan zijn rol bij Blue Module heeft Wessels zijn ondernemersvaardigheden en kennis van de vastgoedmarkt aangescherpt als oprichter van PropertyNL, een informatieplatform binnen de vastgoedbranche.

Locatie: adres is gewijzigd!
Heeren van Montfoort 
Hoogstraat 41
3417 JG Montfoort

Bereikbaarheid:
Check de website voor parkeerplaatsen en route per auto en openbaar vervoer.

Wil je kennismaken of een introducee meenemen?
Kennismaken kan geheel vrijblijvend door één keer een event naar keuze bij te wonen. Tijdens dit kosteloze kennismakingsevent word je ontvangen door de Evenementencommissie. Je leert leden kennen en kunt vragen over het lidmaatschap stellen. Het is niet nodig om geïntroduceerd te worden door een bestaand lid. Er zijn slechts twee voorwaarden; 1. je werkt in het vastgoed en 2. je bent een vrouwelijke professional. Aanmelden kan op twee manieren:
1. Ga mee met een DWIRE-lid als introducee. Ieder DWIRE-lid kan bij de aanmelding van een event een introducee opgeven.
2. Ken je geen lid maar wil je wel kennismaken, mail naar de Evenementencommissie via events@dwire.nl

Aan- en afmelden voor een event? Let op de no show- kostenvergoeding
Aanmelden voor een event kan heel eenvoudig door je in te schrijven voor een event. Hiervoor moet je je eerst inloggen op de website. Kom je toch niet? Meld je dan zo snel mogelijk af via de website (i.v.m. eventuele reservering en wachtlijst).

Afmelden kan uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van het event. Wanneer je later afmeldt of onverhoopt niet komt, zijn we genoodzaakt om € 20,- (incl. BTW) als no show- kostenvergoeding in rekening te brengen.

Gegevens

Datum:
16 november 2023
Tijd:
15:30 - 20:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant