Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DWIRE Vastgoeddebat

1 december @ 15:30 - 21:30

Gratis

DWIRE Vastgoeddebat mét feestelijke jaarafsluiting

Mis het niet! Hét DWIRE Vastgoeddebat over misschien wel het meest besproken onderwerp in het vastgoed; de woningbouwcrisis. Hoe gaan we de enorme woningnood oplossen? Hoe komen de 1 miljoen nieuwe woningen tot stand in tijde van stijgende rentes, oplopende bouwkosten, enorme vertragingen in vergunningsprocedures en niet te vergeten de vastgelopen stikstofcrisis?

Keynote speaker Marja Appelman

We vragen het Drs. M.D. (Marja) Appelman. Marja Appelman is op dit moment directeur Woningmarkt bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Speciaal voor onze DWIRE- leden zal zij een presentatie geven over het overheidsprogramma om deze enorme bouwopgave in Nederland te bewerkstellingen en wat hier allemaal bij komt kijken. Marja komt uit een ondernemers- en bouwfamilie en weet als geen ander om te gaan met complexe maatschappelijke vraagstukken. Laat je inspireren door deze zeer succesvolle zakenvrouw!

DWIRE Vastgoeddebat

Het allereerste vastgoeddebat van DWIRE. In het DWIRE vastgoeddebat gaan vastgoedexperts met elkaar in gesprek over woningbouwopgave. Hoe kan de vastgoedsector de vastgelopen bouwopgave oplossen, hoe zorgen we dat de sector verder verduurzaamt en wonen betaalbaar blijft? Wat is de rol van de verschillende partijen hierin? We vragen het 4 bijzondere experts met allemaal een unieke achtergrond en kijk op de samenleving.

De sprekers van het DWIRE Vastgoeddebat zijn:

  • Eefje Voogd, Directeur bij Eefje Voogd.
  • Mohamed Baba, Directievoorzitter woningcorporatie bij Haag Wonen.
  • Hans Veen, Senior Acquisitie – en Verkoopmanager Residential bij a.s.r. real estate
  • Martine Grundemann, Directeur Ontwikkeling bij Zadelhoff en Centrum voor Zorg

 

Programma & locatie

Programma

Tijd: 15:30 – 21:30 uur

Walking diner: 19.00 uur

 

Locatie

BLEYENBERG

Grote Markt 10

2511 BG Den Haag

Klik hier om naar de locatie te gaan.

 

Bereikbaarheid

Bleyenberg ligt in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met OV of de fiets.

Parkeren kan in de parkeergarage Q-Park Grote Markt, Prinsegracht 10-19, 2512 GA Den Haag.

 

Aanmelden?

 

Wel/geen diner?

Het DWIRE Vastgoeddebat wordt afgesloten met een feestelijke borrel en walking-diner. Wij willen je vragen om het ons te laten weten als je niet aanwezig kunt zijn bij het walking-diner vanaf circa 19:00uur i.v.m. onnodige kosten en voedselverspilling. Mail even naar: events@dwire.nl

 

Afmelden? Afmelden kan uiterlijk tot 3 dagen voor het event. Wanneer je later afmeldt of onverhoopt niet komt, zijn we genoodzaakt om € 20,- (incl. BTW) in rekening te brengen.

 

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
15:30 - 21:30
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.