Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuwjaarsborrel DWIRE 2023

31 januari @ 16:30 - 20:00

Gratis

31 januari proosten we met DWIRE op een sprankelend en succesvol 2023. De start van ons 15 jarig bestaan, ons derde lustrumjaar. Laten we dan de goede voornemens uitspreken dat we DWIRE nog sterker en succesvoller gaan maken. En dat wij als vrouwen in het vastgoed met de oplossing komen voor de woningbouwcrisis of zelfs de algehele crisis die misschien dit jaar wel op ons afkomt.

Dit jaar starten we met een interessante spreker die ons weer nieuwe inzichten geeft in het bedrijfsleven en de werkvloer. Want hoe zorg je ervoor dat jouw leugentje om bestwil niet wordt doorzien of wanneer doorzie jij een leugentje om bestwil van een ander?

Presentatie "Liegen of voorgelogen worden"

Dr. Sophie van der Zee neemt ons mee in de wereld van liegen. Zij is universitair docent gedragseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze is opleidingsdirecteur van de MSc gedragseconomie en verbindt in haar onderwijs theorie met praktijk door studenten gedragseconomische principes toe te laten passen op problemen aangedragen door overheid en bedrijfsleven. Sophie combineert haar achtergrond in psychologie en informatica om onderzoek te doen naar leugens en oneerlijk gedrag. Voor een 'face-to-face' setting zoals politieverhoren heeft zij bijvoorbeeld verschillende interviewtechnieken onderzocht en een leugendetectiemethode ontwikkeld op basis van motion-capture pakken. Sophie bestudeert ook digitaal oneerlijk gedrag, bijvoorbeeld in de context van fraude en cybercriminaliteit. Momenteel doet Sophie specifiek onderzoek naar leugens op de werkvloer.

Locatie

La Bodega
Markt 32
2801 JJ Gouda

Parkeren kan in de nabijgelegen Q-park Nieuwe Markt, adres Lem Dulstraat 3 te Gouda.

Programma

16.30 uur            Start
17.00 uur            DWIRE Programma 2023 en proosten op het nieuwe jaar
18:00 uur            Presentatie Sophie van der Zee
18:45 uur            Borrel
20:00 uur            Einde

Aanmelden

Vrijblijvend kennismaken of iemand introduceren? Dat kan! Meld je aan voor het event.

Afmelden voor het event: afmelden kan uiterlijk tot 48 uur voor het event, wanneer je later afmeldt of onverhoopt niet komt, zijn wij genoodzaakt om € 20,- (incl btw) als no-show kosten in rekening te brengen.

 

Gegevens

Datum:
31 januari
Tijd:
16:30 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

La Bodega
Markt 32
Gouda,
+ Google Maps

RSVP

Ik meld me aan voor dit event.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar: