Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bienvenue à La Plage Pompidou – Zomer BBQ 2021

9 september 2021 @ 16:30 - 19:00

Gratis
Zomer BBQ

Bienvenue à La Plage Pompidou

 

In St. Tropez-sferen gaan we de vakantieperiode afsluiten met onze jaarlijkse DWIRE BBQ bij La Plage Pompidou in Woerden!

Op ons eigen, exclusieve stukje stadsstrand staat ons een culinaire verassing te wachten met een BBQ Smoker en een zomerse cocktail in de hand!

Meld je aan en kom 9 september samen om te proosten op dit live event, waar gezellig netwerken centraal staat, kunnen terugblikken op de zomer en vooruitblikken op de eindsprint van 2021 met mogelijke samenwerkingen tussen de leden.

We hebben er zin in om elkaar weer te zien!

A bientôt!
Programma

16:30 Inloop La Plage Pompidou
17:30 Start BBQ
19:00 Einde event

Mocht je speciale dieetwensen hebben, geef het dan voor 1 september aan ons door via events@dwire.nl

Let op: we zijn uiteraard afhankelijk van de coronamaatregelen die de overheid ons zou kunnen opleggen. Vooralsnog gaan we ervan uit dat de BBQ door zal gaan en vertrouwen we op de eigen verantwoordelijkheid van onze leden als het gaat om de basisregels. Dus blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand van anderen en was vaak en goed de handen.

 

Praktische info

De locatie is goed bereikbaar met het OV, slechts 6 minuten lopen vanaf treinstation Woerden. Parkeren kan op eigen gelegenheid in parkeergarage Defensie-Eiland.

Afmelden kan uiterlijk tot 3 dagen voor het event. Wanneer je later afmeldt of onverhoopt niet komt opdagen, zijn we helaas genoodzaakt om €20 in rekening te brengen in verband met de cateringkosten. Wij vertrouwen op je begrip in deze.

Gegevens

Datum:
9 september 2021
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

La Plage Pompidou, Defensie-Eiland 163, 3441 VH Woerden
Defensie-Eiland 163
Woerden, 3441 VH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.