Laden Evenementen

Op donderdag 22 februari jl, zijn wij ontvangen bij het kantoor van Ahrend in Amsterdam waar Arnold Struik, Concept & Design Director en Bob Stamhuis, Product Manager Services de leden van DWIRE in een inspirerende omgeving de filosofie van de zogenaamde “ Comfortwerkplek” hebben uitgelegd.

De comfortwerkplek is een integrale hightech oplossing die mensen persoonlijke controle geeft over de werkplek en zo optimaal faciliteert om productief en gezond te werken. Het is een werkplek die je volledig kunt personaliseren en waarbij onder andere biodynamische verlichting, temperatuur, hoogte en koeling op basis van een individueel ergonomisch paspoort en persoonlijke voorkeuren makkelijk kunnen worden ingesteld. Uniek aan deze innovatie is dat al deze elementen volledig zijn geïntegreerd in de werkplek zelf. Een voorbeeld van een dergelijke werkplek hebben we ook ter plaatse kunnen zien en belangrijker…kunnen ervaren. In de beide presentaties werd toegelicht waarom Ahrend een strategie wijziging heeft ingezet om de omzet resultaten op peil te houden (immers door het flexibel werken zijn minder vaste werkplekken met toebehoren nodig in een gebouw) en tegelijkertijd vraagt de markt ook om maatregelen die de zogenaamde WELL being van werknemers in gebouwen versterkt (denk aan temperatuur om prettig in te werken, daglicht,

zittend of staand kunnen werken etc.) Het creëren van de ideale werkplek verhoogt de waarde van het vastgoed. Immers, als huurders c.q. gebruikers zich prettig voelen in een gebouw, zal er voor een langere termijn gehuurd worden wat voor een gebouweigenaar/belegger weer interessant is. Ook werd ons een bijzonder innovatief product gepresenteerd: een ligbank die op kantoor in een ruimte kan worden geplaatst en waar werknemers Power Naps kunnen nemen. De ligbank heeft technische features die een Power Nap beter uitvoerbaar maken. Ahrend…een bedrijf dat zich realiseert dat de toekomst van werkplekken gerelateerd is aan innovatieve oplossingen.

 

Gegevens

Begin:
28 februari 2018
Einde:
1 maart 2018
Ga naar de bovenkant