Laden Evenementen

We zijn bijzonder trots dat we jullie mogen uitnodigen voor het event van het jaar! Een event in en rondom Valley aan de Zuidas van Amsterdam. Dit multidisciplinaire event zit bommetje vol met inspirerende presentaties, een rondleiding en natuurlijk een netwerkborrel aansluitend.

Foto credits: Marcel Steinbach

Programma:

-15.30 inloop, verzamelen in de Grotto. Dit is de ruimte bovenaan de roltrap.

-16.00 korte opening door bestuur DWIRE

-16.05 -16.35 presentatie architectenbureau MVRDV

-16.35-16.50 korte presentatie HEYLIGERS architects

-16.50-17.00 korte presentatie van Square Four

-17.00-17.15 Q&A met Makelaar Eefje Voogd

-17.15 – 18.00 Rondleiding door het gebouw

-18.00-19.00 Netwerk borrel bij de Pizzabakkers

Foto credits: Marcel Steinbach

Architect Gideon Maasland, director van architectenbureau MVRDV gaat ons alles vertellen over de totstandkoming van het ontwerp. Willem Heyligers, oprichter van HEYLIGERS architects vertelt over het ontwerpen van de plattegronden van de appartementen, de entrees en gangzones. Hamza Boucharraba van Square Four informeert ons over het technisch beheer van het gebouw en Eefje Voogd van Voogd Makelaardij houdt een Q&A over de verhuur van de appartementen.

Daarnaast nemen we tijdens de rondleiding een kijkje bij het appartement dat ontwikkelaar Edge Technologies huurt in de noordtoren op de 23ste verdieping en zullen we de nog te verhuren appartementen (laten we hopen dat er tegen die tijd nog een aantal beschikbaar zijn) en bijvoorbeeld het luxueuze zwembad bezichtigen. We sluiten af met een netwerkborrel in het gebouw.

Vanwege de rondleiding geldt er een maximaal aantal deelnemers van 40 personen, dus wees er snel bij!

 

SPREKERS:

Gideon Maasland trad in 2016 in dienst bij MVRDV. Als director leidt hij de studio van MVRDV voor grootschalige, complexe gebouwen in binnen- en buitenland.

Zijn studio benadrukt dat concepten door de constructie van het gebouw moeten worden geduwd en dat de verantwoordelijkheid van de architect om een ​​ontwerpconcept te ontwikkelen niet stopt na de schematische ontwerpfase. De specialiteit van Gideon is dan ook het coördineren van de bouw van projecten, om ervoor te zorgen dat de verwachtingen voor een ontwerp worden gehandhaafd totdat het gebouw is voltooid. Zelf houdt hij toezicht op een aantal bouwplaatsen, en was ook verantwoordelijk voor het toezicht op de bouw van Valley.

 

Willem Heyligers, oprichter van HEYLIGERS architects leidt samen met Lonneke Leijnse en ons eigen bestuurslid Marleen Valstar de studio’s in Amsterdam en Utrecht. Naar aanleiding van de verkoop van Valley van G&S Vastgoed aan RJB Group of Companies onstond er een nieuw inzicht over de doelgroep voor de appartementen. De verhuur appartementen zouden worden ingezet in het hoge segment. Samen met zijn team heeft Willem Heyligers alle appartementen opnieuw ontworpen, met die doelgroep in het achterhoofd. Best een uitdaging, want de bouw was al gestart! Daarnaast kreeg hij de opdracht om het interieur van o.a. alle entrees en het zwembad te ontwerpen.

 

Hamza Boucharraba is werkzaam bij Square Four, verantwoordelijk voor het technisch beheer van Valley en tevens collega van ons eigen DWIRE lid Danielle Bakker. Square Four is gespecialiseerd in het verlenen van diensten op het gebied van vastgoed vermogensbeheer, voor ondernemingen die ofwel eigenaar zijn van, een aandeel hebben in of verantwoordelijkheid dragen voor vastgoed. Square Four levert zowel commerciële en technische als financiële en administratieve diensten. Deze diensten kunnen los van elkaar geleverd worden, waarbij deze naadloos worden ingepast op de specifieke behoeften en wensen van onze opdrachtgevers

 

Eefje Voogd is verantwoordelijk voor de verhuur van de appartementen van Valley. Ze is Register Makelaar en specialist in advisering aan ontwikkelaars, corporaties en beleggers, bij projectontwikkelingen in en rondom Amsterdam, vanaf tenderfase tot succesvolle afzet. Eefje is uitgeroepen tot Amsterdamse Vastgoedvrouw 2019, Vastgoedvrouw van het Jaar 2016 en winnaar Award Juryprijs Nieuwbouwmakelaar 2015

 

ADRES:

Beethovenstraat 503, Amsterdam

 

PARKEREN en OV:

Parkeren kan in de Q-park parkeergarage onder het gebouw. Hou er wel rekening mee dat er ‘Amsterdamse tarieven’ worden gehanteerd. Kosten voor parkeren zijn voor eigen rekening.

Valley is goed bereikbaar met het OV. Vanaf station Zuid is het 13 minuten lopen.

Bron foto: mvrdv

Gegevens

Datum:
24 maart 2022
Tijd:
15:30 - 20:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant