Laden Evenementen

Eindelijk is het 2022! Om dat te vieren vindt op 1 februari de DWIRE nieuwjaarsborrel plaats. En dit jaar op een hele mooie locatie in het midden van Nederland, namelijk op Buitenplaats Kameryk in Kamerik. Wij zullen elkaar eindelijk weer live weer kunnen ontmoeten! Niemand minder dan Myrthe de Groot, eigenaar van Actief en veelgevraagd spreker zal ons alles uitleggen over investeren en beleggen in Vastgoed.

Presentatie beleggen in vastgoed ‘Koop je rijk’

Myrthe de Groot zocht bedrijfsruimte voor haar recruitmentbureau en rolde zo het vastgoed in. Ze helpt beleggers onder meer met de aankoop en het verhuren van panden en ontpopte zich tot vastgoedbelegger. Inmiddels telt haar portefeuille ruim honderd panden die genoeg opleveren om niet meer te hoeven werken. In haar nieuwe boek ‘Koop je rijk’ legt ze uit hoe makkelijk het is om in stenen te beleggen, en dat je ook met weinig geld kunt beginnen. Daar willen wij vastgoed vrouwen natuurlijk alles over weten!

Myrthe de Groot zal een interactieve presentatie geven maar uiteraard is er daarna volop gelegenheid om met elkaar te praten, ook als we moeten uitwijken naar een digitaal event. Dit zal dan via Teams of Zoom worden georganiseerd.

Programma:

16.30 uur inloop

17.00 uur welkomstwoord door DWIRE bestuur en toelichting programma 2022

17.15 uur uur presentatie Myrthe de Groot

19.00 uur einde event

Locatie:

Buitenplaats Kameryck

Oortjespad 3
3471 HD Kamerik

Toegang/ Coronamaatregelen:

We nemen de Coronamaatregelen in acht, dus wees daarvan op de hoogte.

 

Gegevens

Datum:
1 februari 2022
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant