Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuwjaarsborrel 2022 op 1 februari met Myrthe de Groot

1 februari @ 16:30 - 19:00

Gratis

Eindelijk is het 2022! Om dat te vieren vindt op 1 februari de DWIRE nieuwjaarsborrel plaats. En dit jaar op een hele mooie locatie in het midden van Nederland, namelijk op de Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Wij hopen uiteraard dat we elkaar live weer kunnen ontmoeten. Mocht de lockdown worden verlengd dan zullen we dit event digitaal laten plaatsvinden. Maar dat is nog steeds de moeite waard! Niemand minder dan Myrthe de Groot, eigenaar van Actief en veelgevraagd spreker zal ons alles uitleggen over investeren en beleggen in Vastgoed.

Presentatie beleggen in vastgoed ‘Koop je rijk’

Myrthe de Groot zocht bedrijfsruimte voor haar recruitmentbureau en rolde zo het vastgoed in. Ze helpt beleggers onder meer met de aankoop en het verhuren van panden en ontpopte zich tot vastgoedbelegger. Inmiddels telt haar portefeuille ruim honderd panden die genoeg opleveren om niet meer te hoeven werken. In haar nieuwe boek ‘Koop je rijk’ legt ze uit hoe makkelijk het is om in stenen te beleggen, en dat je ook met weinig geld kunt beginnen. Daar willen wij vastgoed vrouwen natuurlijk alles over weten!

Myrthe de Groot zal een interactieve presentatie geven maar uiteraard is er daarna volop gelegenheid om met elkaar te praten, ook als we moeten uitwijken naar een digitaal event. Dit zal dan via Teams of Zoom worden georganiseerd.

Programma:

16.30 uur inloop

17.00 uur welkomstwoord door DWIRE bestuur en toelichting programma 2022

17.15 uur uur presentatie Myrthe de Groot

19.00 uur einde event

Locatie:

Buitenplaats Doornburgh

Diependaalsedijk 17

3601 GH Maarssen

Bereikbaarheid: Navigeren naar Diependaalsedijk 17, 3601 GH Maarssen. Rijd door een grote poort aan de linker hand is de parkeerplaats. Vanaf daar is het 200 m lopen naar het klooster.

We hebben de zaal ‘Refter’ gereserveerd voor dit event.

Toegang/ Coronamaatregelen:

Na de persconferentie zal er meer bekend worden over het toegangsbeleid. De meest actuele informatie ontvang je in de bevestigingsmail.

 

Gegevens

Datum:
1 februari
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Ik meld me aan voor dit event.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar: