Laden Evenementen

Van ‘waardeloos’ afval naar ‘waardevol’ meubilair

LET OP! Dit event is helaas geannuleerd vanwege de Covid-19 maatregelen met ingang van 13 november 2021.

 

Beste DWIRE- leden,

Helaas zijn wij genoodzaakt het laatste event van 2021 dat volgende week donderdag 25 november zou gaan plaatsvinden, uit te stellen naar een nader te bepalen datum.

Wij als bestuur en evenementencommissie vinden het onverantwoord om het evenement door te laten gaan, kijkende naar de stijgende aantal besmettingen en maatregelen die ons zijn opgelegd door de overheid.

Daarnaast is het voor het bedrijf Dekker, dat ons graag verwelkomt, lastig om ons als grote groep om een gastvrije manier te ontvangen binnen de gestelde maatregelen. DWIRE staat voor het versterken van jouw netwerk en een netwerkborrel is dus essentieel. Ook dit is geen mogelijkheid binnen de huidige maatregelen en daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een nieuwe datum.

Wij hopen op jullie begrip en vinden het erg  jammer om op deze wijze af te sluiten. Met het succes van de Provada in ons achterhoofd, raden wij jullie aan om alvast een kijkje te nemen op de website voor het programma van 2022!

Bij DWIRE komt van uitstel geen afstel dus het TRIBOO event gaat zeker door! Blijf vooral allemaal gezond!

Met vriendelijke groet,

DWIRE Bestuur

dust

De manier waarop we producten maken zorgt voor problemen. Waardevolle grondstoffen veranderen in afval, omdat we de materialen niet kunnen hergebruiken. Producten worden verbrand, belanden onder de grond en in onze oceanen. Op deze manier brengen giftige stoffen en CO2 schade toe aan onze leefomgeving. Dit moet en kan anders!

TRIBOO zorgt dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat TRIBOO doet bouwen ze aan harmonie tussen mens en natuur. TRIBOO verandert waardeloos afval in gezonde en circulaire producten. 

TRIBOO begon 5 jaar geleden als een idee geboren uit een ideaal en is inmiddels een serieuze speler in de Nederlandse kantoorinrichter. Met nieuwe technologie zoals 3d-printing maakt TRIBOO waardevolle inrichting van waardeloos afval. TRIBOO werkt onder meer voor Rabobank, Sweco en CSU.

Logo Triboo martijn Vinke

Martijn Vinke neemt ons mee in de wondere wereld van circulaire economie. Martijn Vinke is medeoprichter en eigenaar van TRIBOO en EverUse. Sinds 5 jaar onderneemt hij in de circulaire economie met als doel deze te versnellen.

Locatie

We zijn te gast bij Dekker Zevenhuizen. Dekker Zevenhuizen participeert onder andere in de ontwikkeling en de verwerking van Sustonable maatwerkbladen. Sustonable is een duurzaam alternatief voor natuursteen. Dit plaatmateriaal wordt gemaakt uit petflessen gemengd met quartz, heeft dezelfde uitstraling al natuursteen en kan volledig gerecycled worden. In samenwerking met TRIBOO heeft Dekker het eerste uit één stuk 3D geprinte bad van de wereld geproduceerd. Het bad is 100% geproduceerd van thermoplastisch (smeltbaar) rubber, zonder enige toevoegingen.

Programma

16:00 Ontvangst

16:30 De wondere wereld van circulaire economie

17:30 Borrel

19:30 Afsluiting

Logo everuse

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo Dekker

Gegevens

Datum:
25 november 2021
Tijd:
16:00 - 19:30

Organisatoren

Triboo
EverUse

Locatie

Dekker Zevenhuizen
Nijverheidscentrum 2
Zevenhuizen, 2761 JP
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant