Laden Evenementen
20238 AM banner Powerpoint 3200x1800px

Netwerk uitbreiden?

Op donderdagochtend 28 oktober van 10.00 tot 11.00 uur slaan tijdens de Provada in de RAI te Amsterdam twee netwerken de handen ineen tijdens een gezamenlijke brunch. Op uitnodiging van gebiedsontwikkelaar AM komen zowel de dames van DWIRE als de dames van het Bouwnetwerk samen om elkaars netwerk te verkennen en natuurlijk te vergroten!

 

Het betreft een laagdrempelige netwerkbijeenkomst, waar we onder het genot van de lekkerste koffie van de Provada en heerlijke croissantjes elkaar kunnen leren kennen. Aan de hand van een paar inspirerende vragen gaan we graag samen met jullie het gesprek aan.

 

Zoals vermeld zijn ook de dames van het Bouwnetwerk, een netwerk voor ondernemende en ambitieuze vrouwen in de bouw, uitgenodigd. Vrouwen uit alle werkvelden van de bouwwereld zijn in het netwerk vertegenwoordigd: van architecten tot projectontwikkelaars en van aannemers tot beleidsmakers. Ze informeren, inspireren en stimuleren elkaar in hun professionele ontwikkeling. Daartoe organiseert Bouwnetwerk 8 tot 10 keer per jaar vakinhoudelijke en inspirerende bijeenkomsten en excursies voor haar leden.

BNW_logo_transparant 1024x576

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis

Locatie

RAI, Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant