Laden Evenementen

Natuur en biodiversiteit: de basis voor een duurzame leefomgeving

Als mensen zijn we afhankelijk van de natuur en de processen die zich daarin afspelen. Een gezond ecosysteem zuivert ons water en onze lucht, houdt het klimaat in balans, zet afval om in grondstoffen, zorgt voor de bestuiving en besmetting van gewassen en levert nog zoveel meer. Zonder voldoende biodiversiteit hebben we geen goed functionerende ecosystemen. Natuur en biodiversiteit hebben dan ook een intrinsieke waarde voor mens, dier en leefomgeving. Ze dragen bij aan zowel economische processen als ons gehele welbevinden.

1626867294862

Dit decennium is cruciaal om het verlies aan natuur en biodiversiteit te stoppen en te herstellen. Want alleen de duurzame bescherming van levende soorten en hun ecosystemen kan de klimaat- en biodiversiteitscrisis een halt toeroepen en zorgen voor een toekomstige, gezonde leefomgeving. Elke stedelijke ontwikkeling moet daarom samengaan met een oplossing voor het herstel, en het vergroten van biodiversiteit. Alleen zó maken we samen echt duurzame impact en dragen we zorg voor een duurzame leefomgeving en toekomstbestendige steden.

Laten we samen biodiversiteit en onze natuurlijke hulpbronnen beschermen, herstellen en duurzaam gebruiken voor de generaties die na ons komen. Wij helpen daarbij graag. Benieuwd hoe je kunt bijdrage aan een duurzame leefomgeving? Arcadis en DWIRE nodigen je graag uit. Kom naar ons lunch event en ga in gesprek met de experts:

Iris Kampers | Senior Consultant ESG Savills
Anne Martine Kruisinga | Strategy Director AmaiAmai
Marc van der Heijden | DGA Bee in Balance
Quinty van Drie |DGA Bee in Balance Provada, RAI Amsterdam
Woensdag 27 oktober
12:30 – 13:30 uur
Arcadis stand: 10-32 SBB1FC-CMYK

Gegevens

Datum:
27 oktober 2021
Tijd:
12:00 - 13:30
Kosten:
Gratis
Site:
www.provada.nl

Organisator

ARCADIS
Bekijk de site van Organisator

Locatie

RAI, Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant