Laden Evenementen

De studiereis van het DWIRE lustrumjaar gaat naar Lille, oftewel Rijsel in Frankrijk. Veel reismagazines en tijdschriften spreken over Lille als het Parijs van het noorden. Lille is de ideale mix van Parijs, Antwerpen en Gent en heeft veel interessante bouwwerken, architectuur en recente vastgoedontwikkelingen.

Lille, een stad met een grote geschiedenis

Tijdens de ALV is met overgrote meerderheid van de leden gekozen voor Lille als bestemming voor de vastgoedstudiereis. De vroegere Graven van Vlaanderen hebben er hun sporen achtergelaten en een duidelijke stempel op de stad gedrukt. De stad heeft een rijke architectonische geschiedenis zowel historisch als modern.

Het oude centrum Vieux-Lille heeft een gezellig karakter en is één groot openluchtmuseum met historische gebouwen. Ook heeft de stad een moderne kant, die vooral door het levendige studentenleven is gaan bloeien. In 1994 werd een supermoderne zakenwijk Euralille uit de grond gestampt. Met kantoren, retail, woningbouw, hotels en een toonaangevend station voor de hogesnelheidstrein (TGV). Voor het ontwerp van de wijk werd een wedstrijd uitgeschreven en uiteindelijk is het ontwerp naar de had van de bekende Nederlandse architect Rem Koolhaas.

Programma

Op donderdag 28 en vrijdag 29 september nemen we jullie graag mee langs de meest interessante bouwwerken, highlights en recente vastgoedontwikkelingen in Lille. DWIRE verzorgt het volledig programma inclusief hotelovernachting, lunch en diner. Ook is er volop ruimte om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Het precieze programma is nog in ontwikkeling.

Eigen bijdragen

De eigen bijdrage voor de DWIRE 2-daagse vastgoedstudiereis exclusief de reiskosten is begroot op € 425 per persoon, exclusief BTW.

Voor de overnachting wordt uitgegaan van tweepersoonskamers. Wil je liever een éénpersoons kamer, mail dan naar events@dwire.nl. Houdt er rekening mee dat dit invloed heeft op de prijs.

DWIRE onderzoekt de mogelijkheid om samen per trein af te reizen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Inschrijving geopend

Schrijf je in nu voor de studiereis. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 30 reisgenoten. Aanmelden kan als DWIRE-lid tot en met 10 juli 2023. Vol is vol (of een plekje op de wachtlijst).

Voor de Studiereis gelden andere annuleringsvoorwaarden i.v.m. de omvang van het evenement. Houd er rekening mee dat afmelden ná 5 juli kosten met zich meebrengen. DWIRE zal altijd proberen deze kosten zo laag mogelijk te houden.

Gegevens

Begin:
28 september 2023
Einde:
29 september 2023
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant