Laden Evenementen

DWIRE gaat periodiek in gesprek met (nieuwe) leiders. Na het Ontbijtje met vastgoedman van het jaar Jeroen Lokerse en het vastgoeddebat met o.a. Martine Gründemann, Mohamed Baba en Hans Veen is het nu tijd voor Rogier Rombouts. Op donderdag 31 augustus organiseert DWIRE de netwerkborrel en gaan we in gesprek met Rogier Rombouts, Adjunct-directeur Zuid bij Boelens de Gruyter. We ontmoeten elkaar wederom in het zuiden, dit keer in ’s-Hertogenbosch. Schrijf je nu in!

In gesprek met Rogier Rombouts

Rogier Rombouts is Adjunct-directeur Zuid bij Boelens de Gruyter en heeft dit jaar de Young Talent Award 2023 gewonnen. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks door Vastgoedmarkt en NVM Business uitgereikt. Rogier won deze prijs door zijn idee van Het ‘Plantsoentje’. Het ‘Plantsoentje’ is het originele idee om vastgelopen projecten vlot te trekken. Het ‘Plantsoentje’ is een van tevoren vastgestelde plek in een project waar alle beschermde soorten zoals rugstreeppad, kerkuilen, vleermuizen, dassen enzovoort een veilig heenkomen zou kunnen vinden. Hiermee zou de ontwikkeltijd van vastgoedprojecten met maar liefst achttien maanden versneld kunnen worden. Hoe dit zit en hoe het in de praktijk in zijn werkt gaat, wordt tijdens het event besproken.

In gesprek met… is ook de ideale gelegenheid om vragen te stellen aan Rogier over zijn ervaringen in het vastgoed en kennis te maken projectontwikkelaar Boelens de Gruyter. Ook is er volop ruimte om met andere DWIRE leden in gesprek te gaan over projecten, de uitdagingen in de markt of nieuwe samenwerkingen. Uiteraard onder het genot van een drankje!

Programma

Aanvang: 16:00 uur
In gesprek met…: 16:30 uur
Einde netwerkborrel: 20:00 uur

Locatie

We zijn te gast in een bijzondere wijnbar voor een hapje en drankje in de historische binnenstad:

Wijnbar Dolce Far Niente
Ridderstraat 3B
5211 JZ ’s-Hertogenbosch

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 23 augustus. Het aantal inschrijvers is beperkt tot 40 personen.
Het event is ook de ideale gelegenheid om kennis te maken met DWIRE als introducee of geïnteresseerde. Schrijf je in via onderstaande aanmeldknop.

Bereikbaarheid

Wijnbar Dolce Far Niente ligt in het historisch centrum van ’s-Hertogenbosch en ligt circa 10 minuten lopen vanaf het station. Parkeren kan op 5 minuten afstand in de parkeergarage Wolvenhoek aan de Wolvenhoek 12.

Gegevens

Datum:
31 augustus 2023
Tijd:
16:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Wijnbar Dolce Far Niente
Ridderstraat 3B
's-Hertogenbosch, 5211 JZ Nederland
+ Google Maps

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant