Laden Evenementen

Woensdag 5 juli is het weer zo ver, de jaarlijkse zomer BBQ. Dit keer in het midden van het land in Utrecht bij KeyWest. De zomer BBQ is de ideale gelegenheid om alvast in de vakantiestemming te komen en met een lekker drankje te netwerken met andere DWIRE leden.

KeyWest ligt aan het strand van Utrecht direct aan A2. Een supermooie locatie met zowaar een echt strand met een authentiek strandpaviljoen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een zomer netwerkborrel en (vegetarische/ vegan) BBQ.

Programma

Datum: Woensdag 5 juli

Tijd: 16:00 – 20:00 uur

Locatie:

KeyWest Beachhouse

Haarrijnse plas

Strandboulevard 222

www.keywestbeachhouse.nl

Bereikbaarheid

Key West Beachhouse bevindt zich langs de A2 aan het strand. Aan de linkerzijde van de straat ligt de parkeerplaats. Mocht er tijdens het zomerseizoen vanwege de stranddrukte geen parkeerplaats zijn, dan kan er gebruik gemaakt worden van de parkeerplaats van Neoliet of Sportpark De Vrijheid aan de Componistenlaan (ca. 10 minuten lopen). Klik hier voor de looproute.
Voor wie met het OV komt, kan op station Maarssen Bus 5 richting Utrecht CS via Terwijde worden genomen; duurt ca. 5 min. (4 haltes), uitstappen halte Utrecht Haarrijn.

Voor wie met het OV komt, kan op station Maarssen Bus 5 richting Utrecht CS via Terwijde worden genomen; duurt ca. 5 min. (4 haltes), uitstappen halte Utrecht Haarrijn.

Aanmelden

Mocht je speciale dieetwensen hebben, laat het dan uiterlijk 30 juni aan de eventcommissie weten via events@dwire.nl

Vrijblijvend kennismaken of iemand introduceren? Dat kan! Meld je aan voor het event.

Afmelden voor het event: afmelden kan uiterlijk tot 48 uur voor het event, wanneer je later afmeldt of onverhoopt niet komt, zijn wij genoodzaakt om € 20,- (incl. btw) als no-show kosten in rekening te brengen.

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
16:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant