Laden Evenementen

Blockchain Webinar

Bekijk hier de opname van het event!

1947841a-c920-424d-af38-ebf04e902aab De huidige crisis laat zien dat innovatieve ontwikkelingen in bepaalde omstandigheden in een stroomversnelling kunnen geraken. Met snel handelen horen echter ook risico’s, zoals het ontbreken van track records. Belangrijk bij het afwegen van de risico’s ten opzichte van de voordelen is een duidelijk inzicht in de staat en de ontwikkelingsrichting van de technologie, en dan voornamelijk de bottlenecks van het combineren van afzonderlijke innovaties. 
 
Vrijdag 15 mei vertellen Jo Bronckers, Martijn Broersma, Jacques van der Krogt en Marlijn Noorlander over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en blockchain en hoe jij die als vastgoed professional vandaag de dag kan inzetten – risico vrij. image0 Martijn image

Jo Bronckers is na zijn opleiding vastgoedmanagement aan de TUe, jarenlang actief geweest bij institutionele vastgoedbeleggers en -financiers. Sinds 2018 is hij als freelancer actief op het snijvlak van vastgoed, technologie en business development. Daarnaast is Jo mede-oprichter van FIBREE, gestart in 2018,  het wereldwijde platform dat zich richt op kennisdeling en marktontwikkeling voor blockchain/DLT in de vastgoedsector. Met FIBREE is hij zowel in Nederland als internationaal actief met de ontwikkeling van een UOI-systeem voor betere informatiedeling in een groeiend digitaal vastgoedinformatielandschap (zie: www.fibree.org/UOI-nl).

Martijn Broersma is COO van LTO Networks. In 2017 startteLTO Network met het optimaliseren van B2B-operaties met behulp van zijn eigen Hybrid Blockchain-oplossing. In slechts 18 maanden groeide LTO Network uit tot een van de meest vertrouwde en gebruikte Enterprise blockchain-platforms in de wereld, die momenteel meer dan 1 miljoen gebruikers bedienen, en de top 20 meest gebruikte blockchain ter wereld is met een steeds groter wordende community. Martijn heeft deelgenomen aan drie handelsmissies van de Nederlandse regering naar de VS en Azië en heeft diverse evenementen van de Nederlandse overheid gepresenteerd in heel Europa.

Jacques van der Krogt en Marlijn Noorlander zijn sinds 2019 beide CEO van Dapple Contracts & Technology. Dapple heeft een toegankelijke tool ontwikkeld die alle vastgoed informatie bij elkaar brengt, waarmee ze de vastgoedsector faciliteert in de overgang naar de circulaire economie. Denk aan een energiemeter, slimme sensor of een ERP-systeem zoals SAP. De tool kan dit koppelen met diensten zoals BIM, assetmanagement, IoT (sensoren etc.) en finance. Zo jaagt Dapple met deze tool de verduurzaming van vastgoedportefeuilles en onze gebouwde omgeving aan. De tool gaat verder dan de huidige datasystemen en kan ook realtime de toekomstige ROI (Return On Investment) weergeven. 

Programma

08.15  Inloggen via Teams
08.30  Uitleg werking Teams + spelregels en introductie sprekers 
08.40  Presentatie Jo Bronckers
09.00  Presentatie door Dapple

09.20  Presentatie LTO
09.35  Q&A
09.45  Einde Webinar

Praktische info

De webinar zal te volgen zijn via Teams. De login volgt nadat je je hebt aangemeld voor dit event. 

 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Fibree LTO Dapple

Gegevens

Datum:
15 mei 2020
Tijd:
08:15 - 09:45
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant