Laden Evenementen

Meld je nu aan voor het Retail webinar!

Picture Retail

Hoe ziet de retailwereld eruit na COVID19? En wat zijn de nieuwe retail strategiëen voor succes?

Deze en andere interessante onderwerpen over retail komen tijdens het webinar aan bod. Het programma is als volgt:

15:30 Start Webinar – inlogen via Teams & introductie sprekers

15:45 Presentatie Floor Thomasse

16:15 Presentatie Jos van Eldonk

17:00 Einde Webinar

De Experts

3195F7BB-936D-4426-B6C4-17E9014DDAE6_1_201_a Jos van Eldonk Common Affairs Maria Heijdendael

Floor Thomasse

Floor Thomasse is senior adviseur gebiedsmanagement en gebiedsontwikkeling bij Stad & Co. Zij zal in haar presentatie ingaan op ontwikkelingen in stads- en dorpskernen en hoe Covid-19 bepaalde ontwikkelingen versnelt, zoals de leegstandsontwikkeling en transformatiebehoefte. Daarnaast gaat zij in op de trend dat er steeds meer structureel wordt samengewerkt tussen vastgoed, ondernemers en gemeente middels de Bedrijven Investeringszone (BIZ).

https://stadenco.nl/

Jan van Eldonk

Common Affairs is een architectenbureau met ruime ervaring op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, stedebouw, retail en interieur. Jos van Eldonk heeft het bureau samen met drie andere partners opgericht in 2016.

Hij is de architect van onder andere Plein 1944 in Nijmegen, het New Energy Institute in Wuhan (China), het Huis van de Stad van Gouda, het masterplan voor de binnenstad van Veenendaal en het ontwerp voor het winkelcentrum The Style Outlets binnen het masterplan SugarCity in Halfweg.

Elke opdracht opnieuw inspireert ons vanwege de unieke locatie, programma en opdrachtgever. Voor elke opdrachtgever vinden we de meest spannende, maar tegelijkertijd best passende oplossing. In de uitwisseling tussen plek en mens ontstaat het echte leven: Common Affairs.

www.commonaffairs.nl

Praktische informatie

De webinar zal te volgen zijn via Teams. Als je je hebt aangemeld voor dit event via de website krijg je een link om deel te kunnen nemen aan dit event, zowel via de mailing als via de agenda. Je kan al vanaf 15:30 uur inloggen. Doe dit vooral op tijd als je niet gewend bent om met Teams te werken. Meer praktische instructies volgen in de bevestigingsmail.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2020
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant