Laden Evenementen

Netwerken in Corona-tijd, hoe doe je dat?

Niemand minder dan Servaas van der Laan van Vastgoedmarkt zal tijdens dit event zijn ervaringen met ons delen!
Kerst met logo

Netwerken in Corona-tijd

Een van de belangrijkste kernwaarden van DWIRE is dat we samen een ‘Netwerk’ vormen van Vastgoedvrouwen. Netwerken gaat het beste bij ‘face to face’ ontmoetingen, maar dat is lastig met de huidige Corona maatregelen. Hoe kan je toch zichtbaar blijven voor de buitenwereld en nieuwe connecties maken? En hoe kunnen de DWIRE leden elkaar vinden en ons netwerk versterken en raadplegen? Wat voor invloed heeft Social Media hierop?

Voor dit event hebben we niemand minder dan Servaas van der Laan van Vastgoedmarkt bereid gevonden om ons zijn ‘tips & tricks met ons te delen! Daarnaast is Servaas ook erg benieuwd naar de ervaringen van onze leden. Na zijn presentatie zal er ruimte zijn voor een interactieve Q&A met Servaas.

Onze eigen Claudia Heimensen zal ons daarna iets vertellen over de recente samenwerking die we zijn aangegaan met Vastgoedmarkt en uitleg geven over hoe de Linked-in pagina’s van DWIRE gebruikt kunnen worden, door en voor DWIRE leden.

servaasvanderlaan-e1567685064543

Servaas van der Laan is financieel journalist en sinds 1 oktober 2019 hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Hij maakte naam bij NRC.next en Elsevier. Voor dit laatste blad schreef Servaas tientallen coververhalen over de impact van technologische veranderingen op de samenleving en over de huizen- en vastgoedmarkt.

Servaas deelt zijn ervaringen over online netwerken in de Vastgoedsector en de impact van Corona. De eerste online PROVADA en de opkomst van vlogs en podcast. Wat zijn de kansen, nieuwe inzichten en wat zijn de tips voor DWIRE?

Pasfoto claudia

Claudia Heimensen is projectontwikkelaar bij Provast. Provast is een boutique developer gespecialiseerd in binnenstedelijke ontwikkeling. Creating living landmarks zoals De Markthal, Amstel Tower, 2Amsterdam op de Zuidas en binnenkort Treehouse naast het Centraal Station.

Claudia benadert stedelijke vraagstukken graag integraal vanuit de overtuiging dat ieder gebouw van toegevoegde waarde moet zijn voor de stad en haar gebruikers. Zij doet dit door het creëren van vernieuwde woon-, werk en verblijfsplekken voor een beter en gezonder leven door middel van innovatieve, duurzame gebouwconcepten.

DWIRE Pubquiz!

Ter afsluiting van het jaar 2020 kun je na afloop van de presentaties deelnemen aan de DWIRE Pubquiz onder het genot van je borrelverrassing. Daarbij zullen de deelnemers worden opgedeeld in kleinere groepjes. De Pubquiz zal ongeveer één uur duren. Hoe leuk om het DWIRE jaar op deze manier met elkaar af te sluiten!

Schrijf je dus snel in voor dit event (onderaan deze webpagina) en geef vóór 4 december aan ons door op welk adres je je borrelverrassing wilt ontvangen via events@dwire.nl. Vermeld daarin ook als je een verrassing zonder alcohol wilt ontvangen.

Programma

15:30 Inloggen via Teams of Zoom
15:40 Presentatie Servaas van der Laan
15:55 Q&A Servaas van der Laan met DWIRE leden
16:05 Presentatie Claudia Heimensen
16.10 Online Pubquiz
17.30 Einde online event

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gegevens

Datum:
15 december 2020
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant