Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaars event Workshop ‘Stratego, de ongeschreven regels’

21 januari 2021 @ 15:30 - 17:40

Gratis
DWIRE kerstwens

Wat hadden we jullie graag persoonlijk tijdens een ‘echte borrel’ een heel gezond en succesvol 2021 willen wensen! Helaas behoort dat nog niet tot de mogelijkheden. Om de pijn ietwat te verzachten hebben we een goede vervanging gevonden: een online Workshop!

‘Stratego, de ongeschreven regels van het spel’

Wanneer je het bordspel Stratego koopt dan vind je in de doos een handleiding met de uitleg van het spel. Er staat zelfs een hoofdstuk ‘tactiek en strategie’ in. Als je het spel via deze tactische regels speelt heb je meer kans om te winnen. Maar als je bij een organisatie gaat werken of wanneer je eigen bedrijf gaat starten krijg je niet lezen welke tactiek en strategie je moet volgen om effectief je werk te doen, carrière te maken of het gewoon leuk te hebben op je werk. Vrouwen en mannen hebben een verschillende oriëntatie en hanteren vaak andere spelregels. Om in organisaties in ieder geval effectief invloed uit te kunnen oefenen en met plezier te werken is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ongeschreven regels. Niet om je aan te passen, maar wel om het spel strategisch te kunnen spelen.

Daarom is deze workshop ‘Stratego, de ongeschreven regels’. Van het boekStratego® voor vrouwen’ van Monic Bührs en Elisa de Groot zijn inmiddels ruim 35.000 exemplaren verkocht. September 2020 is een tweede volledig herziene versie van dit boek verschenen. November 2015 kwam hun boek “Vrouwen bluffen niet” uit.

Monic Buhrs gaat tijdens de workshop in op de verschillende type mensen die je zoal tegen kunt komen. Hiervoor gebruikt ze de Griekse archetypen. Je ontdekt welke archetype jij vooral inzet en waarom je soms niet zo goed overweg kan met een bepaald anders archetype. Ook laat ze aan de hand van korte filmfragmenten zien wat de verschillen zijn tussen jongens en meisjes en wat de gevolgen hiervan zijn op de spelregels binnen organisaties. De workshop is bijzonder interactief en humorvol en je sluit met praktische tips je laptop af.

Programma:

15.30 uur            online aanmelden

15.35 uur            welkom door bestuur

15.40 uur            start workshop Stratego, de ongeschreven regels

17.40 uur            einde event

 

Biografie:

Monic Bührs richtte in 1997 met Elisa de Groot In Touch women resource management op, www.intouchwrm.nl. Sindsdien heeft zij vele vrouwen begeleid door middel van training, intervisie en persoonlijke coaching. Monic is ook mede-auteur van de bestseller ‘Stratego voor vrouwen’, ‘Onderhandelen voor vrouwen’, ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ en ‘Vrouwen bluffen niet’.

Vanuit In Touch organiseert zij verschillende workshops op het gebied van het vergroten van je strategisch vermogen, de ongeschreven regels, archetypische goden en godinnen, profileren, onderhandelen en macht. Tevens wordt zij veel gevraagd voor lezingen in binnen- en buitenland.

In Touch female leadership & career academy is een bureau dat al bijna 25 jaar vrouwelijk talent begeleidt, ontwikkelt en inspireert. Zij weten als geen ander wat de kracht is van een divers samengesteld team en hebben in de loop der jaren heel wat vrouwen en organisaties kunnen inspireren met het onderwerp diversiteit.

Binnen organisaties adviseren zij op het gebied van doorstroom van vrouwen, diversiteitmanagement, teamperformance en genderbias. Onderzoek en advies op deze gebieden zijn gericht op het realiseren van ‘inclusiveness’; het herkennen, waarderen en strategisch inzetten van diversiteit. Hun aanpak is vooral ‘no-nonsense’, pragmatisch en humorvol.

Korting boek Stratego voor Vrouwen:

Heb je interesse in het boek Stratego voor vrouwen? Dan kan je dat hier bestellen. Vermeld bij de bestelling dat je via DWIRE komt dan krijg je van ons 10 euro korting op je bestelling! Bestellen met korting kan tot eind januari.

Gegevens

Datum:
21 januari 2021
Tijd:
15:30 - 17:40
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.