Laden Evenementen

Ontbijten met Jeroen Lokerse Vastgoedman 2020

Foto: Roy Beusker

Altijd al een beschuitje willen eten met Jeroen Lokerse? 10 maart gaat DWIRE in gesprek met vastgoedman van het jaar 2020.

De veranderende kantorenmarkt, de 1,5 meter samenleving, Het ‘six feet office’ concept, wat hij vindt van zijn nieuwe status en meer vrouwen in het vastgoed zullen worden belicht. Kortom kritische vragen aan een man met een kritische kijk op de huidige vastgoedmarkt.

Geef je uiterlijk voor 28 februari op om ook een ontbijtpakket te kunnen ontvangen!  Aanmelden kan via deze link en stuur je adres waarop je het pakket wilt ontvangen naar events@dwire.nl. Alleen wanneer je jouw adres hebt doorgegeven is het mogelijk een ontbijtpakket te ontvangen.

Jeroen Lokerse

Als Managing Director zet Jeroen de strategie uit voor de Nederlandse organisatie van Cushman & Wakefield. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het ontwikkelen en uitvoeren van de groeistrategieën van het bedrijf, het opbouwen van nieuwe zakelijke kansen en het bouwen van duurzame relaties en het versterken van de services van de organisatie.

Jeroen trad in 2007 in dienst bij Cushman & Wakefield en bracht meer dan 10 jaar ervaring in commercieel vastgoed met zich mee. Voorafgaand aan zijn huidige functie was Jeroen partner Capital Markets Group bij Cushman & Wakefield.

Jeroen is een energieke, gedreven en gepassioneerde leider met bewezen succes in het ontwikkelen en onderhouden van langdurige relaties met zowel gebruikers als investeerders. Gedurende zijn hele carrière is hij gefocust op het identificeren van waardevolle kansen die zowel het bedrijf als zijn klanten stevig positioneren en ruimte creëren voor verdere groei.

https://www.cushmanwakefield.com/nl-nl/netherlands/people/jeroen-lokerse

Programma:

08:30 Inloggen via Teams
08:35 Welkomswoord bestuur
08:45 Ontbijten met Jeroen Lokerse
09:45 Afsluiting

10:00 Einde event

Gegevens

Datum:
10 maart 2021
Tijd:
08:30 - 10:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.
Ga naar de bovenkant