Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering (digitaal) 22 april 2021

22 april 2021 @ 16:30 - 19:00

Gratis

Algemene Ledenvergadering 2021

DWIRE-Nieuws

ALV
Het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering! Ook dit jaar moet er een aantal belangrijke beslissingen genomen worden, waarvoor we onze stem moeten uitbrengen. De speciale spoedwetgeving maakt het mogelijk om de ALV digitaal te houden vanwege Covid-19. Meld je dus snel aan voor de digitale ALV!

Links voor agenda en andere documenten
De agenda voor de ALV van 22 april 2021 inclusief bijbehorende documenten kun je raadplegen via de leden login-pagina.

Vragen over agenda ALV
Tot uiterlijk 16 april a.s. kunnen er vragen gesteld worden. De vragen zullen in de bevestigingsmail van deelname gedeeld worden met de leden die zich hebben aangemeld en tijdens de ALV worden beantwoord. Stuur je vraag naar info@dwire.nl.

Aanmelden en telefoonnummer
Omdat het ALV-platform een beveiligde digitale omgeving is, is er een 2-weg verificatie nodig. Via SMS ontvang je een toegangscode. Voor het aanmelden hebben we dus je telefoonnummer nodig, die je kunt doorgeven bij je aanmelding.

Machtiging
Leden die niet digitaal aanwezig kunnen zijn, kunnen andere leden machtigen. Wil je iemand machtigen, stuur dan een ingevuld en ondertekend machtigingsformulier naar info@dwire.nl. Op de leden login-pagina kun je een volmacht-template vinden onder het kopje "ALV 22 april 2021".

Online napraten met een cocktail
Na de ALV is er gelegenheid om via Teams in te loggen en na te praten en bij te kletsen. We delen ons op in kleinere groepjes zodat je echt een gesprek kan hebben. Tijdens dit napraten genieten van een heerlijke cocktail? Meld je dan voor 15 april a.s. aan en geef je adres op bij de aanmelding via de website. Liever geen alcohol? Geef dit aan bij je aanmelding (je kunt dit achter je adres typen).

Programma
16.25 Inloggen ALV platform
16.30 Algemene Leden Vergadering
18.00 Bijkletsen via Teams

 

Graag tot 22 april a.s.!

Hartelijke groeten,
DWIRE Bestuur

Gegevens

Datum:
22 april 2021
Tijd:
16:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.