Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk & Greet in “The Hague”

27 mei 2021 @ 16:00 - 19:00

Gratis

Eindelijk mag het weer, samen genieten van een borrel, wandelen en elkaar weer live zijn! DWIRE trekt haar 'stoute hakken' aan en organiseert een COVID-proof stadswandeling in Hofstad Den Haag. Kom jij ook? 

Den Haag is een bijzondere architectuurstad aan de zee, het regeringscentrum van Nederland en natuurlijk de internationale stad voor vrede en recht. Vandaag de dag hebben 160 internationale organisaties hun basis in Den Haag en ook toonaangevende multinationals hebben hun hoofdkantoor in Den Haag. Tijdens de architectuurtour maak je kennis met allerlei soorten gebouwen, van historische 13e-eeuwse gebouwen tot moderne 21e-eeuwse hoogbouw!

Tijdens dit eerste live event van 2021 maken we een stadswandeling langs alle highlights én is er genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen. En zoals je gewend bent, zorgt DWIRE uiteraard ook voor een hapje en drankje!

Informatie

  • Datum: 27 mei 2021
  • Ontvangst: 16:00 uur
  • Afsluiting: 19:00 uur
  • Locatie: Den Haag, exacte adres volgt!

Wil je meer weten over het event of heb je opmerkingen?
Mail dan de event commissie: events@dwire.nl

Let op!

Het programma is sterk afhankelijk van de maatregelen die de overheid ons oplegt, omdat wij als DWIRE ook medeverantwoordelijk zijn voor het naleven van de richtlijnen en uiteraard ieders gezondheid hoog in het vaandel hebben. Wij vragen jou ook deze regels in acht te nemen.

Foto outdoor tour (2)

Gegevens

Datum:
27 mei 2021
Tijd:
16:00 - 19:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Den Haag

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.