Koop je Rijk met DWIRE; de nieuwjaarsborrel met Myrthe de Groot was groot succes. 

Gastspreker en vastgoedvrouw Myrthe de Groot was te gast bij de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van Dutch Women in Real Estate (DWIRE) die plaats vond op 1 februari. Myrthe de Groot, oprichter en eigenaar van het vastgoedbedrijf Actief, adviseert particuliere beleggers in beleggen en investeren in vastgoed.

De DWIRE leden bevroegen Myrthe over haar eigen loopbaan en beleggingskeuzes en of er überhaupt nog wel kansen zijn in deze overspannen markt. Dat Myrthe de Groot ook nog een getalenteerd spreker is, maakte dat er ook volop is gediscussieerd over de verdrukking van de belleggers op de markt door regelingen zoals de zelfbewoningsplicht, de investeringskansen in met name het oosten van het land en natuurlijk de veel gemaakte valkuilen.

De aanwezige leden van DWIRE investeren veelal zakelijk en persoonlijk in vastgoed. Door Corona is er landelijk een toename te zien van particulieren die de stap maken naar investeren in vastgoed. Vanwege deze trend heeft DWIRE besloten Myrthe de Groot uit te nodigen als gastspreker. De hoge opkomst van circa 80 leden bevestigde de keuze. De bijeenkomst was daarmee een groot succes.

Myrthe de Groot  en DWIRE hebben niet alleen kennisgemaakt. De leden van DWIRE zijn ook uitgenodigd voor een proefabonnement voor de app van Actief en het boek Koop je Rijk werd door DWIRE met korting aangeboden door de leden.