Het 15 jarig lustrum van DWIRE werd dit jaar afgesloten met het eindejaarsgala op Evenementenlocatie Mereveld in Utrecht. Na een jaar vol interessante, inhoudelijke, inspirerende en ook gezellige bijeenkomsten was het op donderdag 7 december tijd om een mooi jaar af te sluiten.

Een jaar waarin de commissies een professionaliseringslag hebben gemaakt, waardoor DWIRE terug kan kijken op een vol maar inhoudelijk interessant jaar. Diverse projectbezoeken, lezingen, seminars, een vol Provada programma, de studiereis naar Lille en de kwartaalborrels; er was voldoende te doen binnen ons Vastgoednetwerk.

Binnen het bestuur van DWIRE zijn inmiddels Annieke en Christien goed geland in hun nieuwe rol. Voor volgend jaar staan er twee nieuwe bestuursleden klaar om de stokjes van Laura en Claudia over te nemen.

We bedanken alle dames van de Eventcommissie en de Communicatiecommissie die hun bijdrage aan het afgelopen succesvolle jaar hebben geleverd. Binnenkort zullen zij hun plannen voor 2024 bekend maken.

Met de lustrumfilm waarin werd teruggeblikt op de afgelopen jaren opende voorzitter Annieke Smith vervolgens de avond, met een toost op het nieuwe jaar. Met dank aan Cassandra Salvo van Garlic, voor deze mooie film. Bekijk hier de film terug.

Wat volgde was een knallend feest waarbij alle vrouwen (en een handjevol mannen…chapeau!) zich flink hadden uitgedost in prachtige (gala)jurken, pakken, glitter en glamour en hier en daar een kerstig tintje. Na een heerlijk ‘walking dinner’ werden veel hoge hakken ingeruild voor de dansschoenen en gingen de voetjes van de vloer. Hierbij een impressie van een geslaagde avond.

Fotografie: Guus Baks