Tijdens de DWIRE Nieuwjaarsborrel staat dit jaar vrouwelijk leiderschap centraal. Het vooraanstaand opleidingsinstituut voor vrouwelijke professionals InTouch Female Leadership & Career Academy is gevraagd om een interactieve masterclass te geven.

Tijdens de interactieve masterclass werd door de trainer Lisa van Blaricum 10 tips toegelicht op de thema’s profileren, zichtbaarheid en impact. Persoonlijke handreikingen die zowel inzicht geven in de verschillen tussen mannen en vrouwen bij bijvoorbeeld onderhandelingen en tips die helpen bij het beter neerzetten van jezelf tijdens een presentatie of sollicitatiegesprek. Tips die Lisa meegaf: Heb altijd je pitch paraat, deel jouw eigen successen én die van anderen. Doe eens iets wat je niet durft en gebruik meer krachtige taal. En uiteraard de veel genoemde uitspraak; steek (vaker) je vinger op!

Tijdens de nieuwjaarborrel is ook samen teruggekeken naar het afgelopen jaar. Michelle Corbeau, lid van de Communicatiecommissie presenteerde een korte evaluatie van de gehouden enquête. Uit de uitkomsten bleek o.a. dat de leden vooral de mix van inhoudelijke sessies, netweken en projectbezoek zeer waarderen. Verder werden veel tips gegeven over mogelijke thema’s van de toekomstige bijeenkomsten én werden er diverse events aangereikt die leden willen organiseren, bij een project of bij hun bedrijf. De gegeven tips worden door de Evenementencommissie meegenomen bij het organiseren van de aankomende events en de studiereis. Tijdens de ALV zal er een korte terugkoppeling worden gegeven van de acties naar aanleiding van de enquête. Uiteraard werd de dag afgesloten met een drankje en hapje in het prachtige landelijke gelegen landhuis Anafora in Utrecht. De bijeenkomst was met circa 50 leden goed bezocht en zonder no show een groot succes, met ook voldoende gelegenheid voor netwerken en kennismaking met alle nieuwe leden en introducee.

Meer informatie over InTouch is terug te vinden op de website: https://intouchwrm.nl/