Laden Evenementen
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verduurzaming Johan Cruijff ArenA Amsterdam door Arcadis

21 november 2019 @ 14:30 - 17:30

Gratis
image-2018-07-02-1

Zoals aangekondigd tijdens de Provada worden de leden van DWIRE door Arcadis uitgenodigd voor een projectbezoek in de Johan Cruijff ArenA!

De Johan Cruijff ArenA (tot 2018 de Amsterdam ArenA) werd op 14 augustus 1996 door destijds koningin Beatrix officieel geopend. Reeds bij de bouw van dit indrukwekkende stadion was Arcadis betrokken en nu - ruim 20 jaar later - is Arcadis opnieuw als constructeur aangesteld bij de verbouwing van het stadion, waarbij de verduurzaming een groot aandachtspunt is. Arcadis  adviseerde ten aanzien van het installatietechnische- en constructieve ontwerp en op het gebied van brandveiligheid. Meer dan genoeg reden voor een projectbezoek!

Programma
Arcadis heeft voor ons een fantastisch programma met interessante presentaties en een rondleiding gemaakt. Het programma is als volgt:

  • 14:30 Ontvangst met koffie / thee
  • 15:00 Welkomstwoord bestuur DWIRE
  • 15:05 Welkom door Cécile Cluitmans, directeur Arcadis divisie Gebouwen
  • 15:15 Presentatie over diversity door Jacoline van Blokland, Chief People Officer bij Arcadis Global
  • 15:30 Presentatie over Johan Cruijff ArenA door Meint Smith, senior projectleider Arcadis en betrokken bij verbouwingen JC ArenA
  • 15:45 Rondleiding door de Johan Cruijff ArenA
  • 16:30 Netwerkborrel
  • 17:30 Sluiting

Bereikbaarheid
De ArenA is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer (station Amsterdam Bijlmer ArenA). Je kunt je melden bij de hoofdingang, waarna we worden ontvangen in Rome ‘96. Parkeren kan in parkeergarage P1/Transferium. Kom je met de auto? Meld dat dan graag bij je aanmelding in verband met de uitrijkaarten die je bij vertrek ontvangt.

Aanmelden
Meld je snel aan via de website. Mocht je je hebben aangemeld, maar onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, geef dat dan tijdig door. Ingeval van afmeldingen na 14 november a.s. of ingeval van no-show zijn wij genoodzaakt om EUR 20,00 in rekening te brengen in verband met de catering. Wij vertrouwen op je begrip in dezen.

Wij kijken enorm uit naar dit geweldige event en jouw komst!

Hartelijke groet,
Bestuur DWIRE

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
14:30 - 17:30
Kosten:
Gratis

Organisator

ARCADIS
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Johan Cruijff ArenA
ArenA Boulevard 1
Amsterdam, 1100 DL
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.